torsdag 17. mars 2011

Fin, finere, finest!


Det har tatt meg laaaang tid å greie å klippe i det fineste fine retrostoffet med de blå, turkise og lilla blomstene. Men nå er det altså gjort, og jeg er om mulig enda mer forelska. Perfekt match i sofaen.
Fint å sy litt til seg selv også!
Den rustne G´en har jeg funnet på Nr9 (på salg!), og den skal få flytte inn i på veggen i gangen tror jeg. Nå blir nemlig endelig hallen ferdig snart...
Døra vi kjøpte i sommer er omsider kommet tilbake til Fjeldborg etter et langt opphold hos snekkeren som har laget karm til den, så nå gleder jeg meg til å få både lister og nydelig dør på plass.

Ønsker dere alle en flying start på helgen!
...også oppfordrer jeg til å følge opp morgendagens Bloggers day of silence
For Japan. Når ord blir fattige.
Vil du støtte med kroner, kan du gå hit.English:
A long time ago I got the most beautiful retro fabric from my aunt, and haven´t been able to cut or sew in it until now... But it´s done and I´m so happy with my new cushions.
The G is a new purchase and will move into our hallway, which is soon to be finished up with an old (but new to us) door and new moldings. Looking forward to it!


Wishing you all a flying start at the weekend!

12 kommentarer:

 1. Det retrostoffet var bare helt vidunderlig! Og jeg kan forstå at det har tatt litt til å la saksa på jobbe i det. Men det du har sydd av det ble helt utrolig lekkert. Nå kan stoffet leve videre i puter og pose, og glede mange, mange flere øyne. ♥

  Og ja, stilhet og bevisshet for
  Japan i morra.

  ♥ god natt

  SvarSlett
 2. For et nydelig retrostoff!♥
  Så flott det ble i putene og posene som du har sydd :) Bedre at de brukes til det, så kan du se på det nydelige stoffet hver dag, enn å la det ligge i en bunke i et skap.

  Sleng deg gjerne på min give away som jeg har gående! :)
  Er sikkert noe der som du liker også.

  Klem fra Ida ♥
  Interiør~drops

  SvarSlett
 3. ...smil...fantastisk stoff som ble til fantastiske kreasjoner! Likte spesielt puta godt OG

  den tapeten din i bakgrunner er bare helt KONGE...jeg blir dritmisunnelig...jeg tror jeg må slutte å drømme om Retrovillatapet og istedenfor få ut fingern ;)

  Ja, stillhet i morgen...for Japan...God hælg og klæm

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner igjen stoffet ;). Jeg har det - men i andre farger. I brunt, beigeaktig og rosa. Og så er det litt stivere enn vanlig dynetrekkstoff - så det passer jo kjempegodt til pute. Nesten litt sånn snodig at du viste fram dette stoffet - for jeg har gått og tenkt litt i uka hva jeg kan bruke det til. Det passer liksom ikke helt inn sammen med de myke stoffene i et lappeteppe - hvis alt skal være like mykt. Har tenkt tanken som ensfarget pute jeg også - til salg - eller baksiden på en pute med lapper foran. Jeg skal tenke litt til ;).

  God helg til deg også ;).

  SvarSlett
 5. for et nydelig stoff!! Skjønner godt du slet litt med å klippe i det, men nå ble resultatet veldig bra, og så er det jo bedre å ha slike favorittstoff "fremme"/ i bruk så man kan nyte dem hver dag:)
  Ha en super helg!

  SvarSlett
 6. Wow what a nice cushion and i LOVE your house. Have a nice weekend.

  Greets Jolanda.

  SvarSlett
 7. Your pillows are beautiful! Your blog has inspired me to wallpaper my dressing room in Scandinavian-designed wallpaper! Thank you for your lovely pallet - a constant jolt of colorful inspiration! It translates very well to my apartment in Los Angeles...

  http://inherentstylela.blogspot.com/

  SvarSlett
 8. Nyyyydelig stoff, nydelige puter, herlige farger,lekre bilder og snerten G!Må jo bare smile og drømme meg bort!*smile*

  Ønsker deg en fortsatt flott helg!
  Klem klem

  SvarSlett
 9. AAAAAAAAAAAAAH!!! nYYYDELIG!! Si fra hvis du skal selge litt av det stoffet;) Hehehe!! :)))

  SvarSlett
 10. Heisan Ingrid
  Fiiine ting i det nydelige retrostoffet! Ja, noen av stoffskattene tenker man seg vel og lenge om, før en klipper i.
  Har du forresten sett at bloggene våres er anbefalt i siste Kamille( Nr.6) Artig!
  Ha en finfin helg videre!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 11. Stoffet var kjempelekkert! Og resultatet bel også nydelig! :)

  håper du har hatt en strålendes helg, og ønsker deg en fin uke. :)

  SvarSlett
 12. Ahhh, for et deilig stoff! :) Utrolig fine farger. Skjønner godt at du har hatt klippevegring, jeg lider ofte av det samme hvis noe er så fint, må liksom være sikker på at resultatet blir 110% perfekt før jeg får meg til å gjøre noe med det :)

  Ellers må jeg si at du har en veldig fin og inspirerende blogg, legger meg til som følger med det samme :).

  Hilsen Elisabeth

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også