tirsdag 14. april 2009

Fine farger...

... neppe tilfeldig? Elle Interiør er nok det bladet der jeg leser samme nummer flest ganger, i tillegg til danske Boligmagasinet og BoligLiv. Tenkte jeg skulle gi en utfordring til alle som titter innom Fjeldborg: vis et bilde (eller fler) av hvordan du oppbevarer bladene dine! (tipper det er flere enn jeg som har noen bunker de ikke greier å kvitte seg med:)

mandag 13. april 2009

For det er siste påskeferiedag i påskeferien


Eggeglasset Kåre (!) passer på barnehagefarget egg (løkskall i kokevannet:). Påskeferie er så deilig! Vi har vært hjemme, og spist oss rundt hos venner og familie, plukket hvitveis, fått lys på kontoret og malt de berømmelige skrivebordsplatene, som i skrivende øyeblikk ligger i kjelleren og venter på strøk nr tre. Synd moroa nesten er slutt:(

Muffins!

pickles.no har noen veldig morsomme muffinsoppskrifter. Har nå prøvd to, og denne med bringebær og banan ble helt klart en hit. Drakk kald melk til, mmmmm.


mandag 6. april 2009

Juhuu, stilig stoff

Er i full gang med diverse sømprosjekter. Syns det er veldig moro, men jeg er så skrekkelig utålmodig, at graden av fine detaljer og snorrette sømmer foreløpig har uteblitt. Har til gjengjeld fått sydd mye på to kvelder, så snart kan jeg vise frem nye puter:)
Et supertips: den veldig søte mintgrønne duken med hvite prikker kom ferdig sydd! 3 m duk til den sinnssvake pris av 165 kr!!

Fotomodellpus

Var så lenge siden jeg hadde lagt ut noe bilde av Madicken, at nå måtte hun vises frem igjen. I 2 uker har hun bare vært inne, iført krage/kattebody fordi vi har fått henne kastrert. Det har vært 2 laaaange uker med mye mjauing og grining, men i morgen skal hun ta stingene, så da krysser vi fingrene for at hun får gå ut etterpå!

lørdag 4. april 2009

6 bilde i 6 mappa:

Utfordringen fra Jonathan er herved besvart: dette var det 6. bildet i den 6. mappa på macen! Det er fra desember 2007, litt utpå kvelden. Det er gode venner av oss som svinger seg i valsen, tror kanskje vi hadde spist pinnekjøtt, noe som kan forklare dansingen på ca 1 kvm gulvplass (øl og akevitt). Koselig å se igjen den bittelille stua vår i Oslo:)
Vet det er mange bloggere som har svart på denne utfordringen tidligere, men dere som ikke har, må gjøre det nå!!

1. Log on to your photos on your computer
2. Open folder number 6
3. Find photo number 6
4. Post it here and write something about the photo
5. Send this challenge to 6 fellow bloggers.

onsdag 1. april 2009

Wallpapers from the 70s

Akk og ve, er de ikke deilige!? Superrask levering og faktisk ganske god pris også, kan anbefales! Foreløpig har jeg bare kjøpt prøver, har noen små påskeprosjekter på gang med dem, også skal jeg tapetsere innsiden av mimmiskapet i gangen. I påskeferien kanskje... Når husfar lager skrivebord...

Mens vi venter på skrivebordet...

Noe julepynt kan brukes hele året: som dette hjertet vi har på dossen! Fikk det i julegave av leverandøren da jeg solgte Anne Black, og det har vel hengt oppe hver dag siden:)
Jeg har spart på hermetikkbokser i flere måneder nå, i tillfelle vi trenger ekstra vaser til bryllupet! Høres kanskje litt rart ut, men jeg synes de er så fine, og kul kontrast til "pene" vaser og sarte blomster.
Les også