søndag 30. september 2012

Jeg gir bort 3 postere.
Har du husket å legge inn et lykkelodd for å vinne valgfri poster fra Handz på Etsy?
Her finner du innlegget, legg igjen en kommentar der og det er fortsatt tid til å bli med, trekning foregår i morgen, 01.10.12 - sånn utpå kveldingen en gang.

Håper du nyter søndagen! (Jeg skal på dugnad på 13, men det er i grunn ganske ålreit, fint å få ryddet og fikset litt sammen:)

lørdag 29. september 2012

Diggbar lampe:"Lightlace"
fra islandske Dottir&Sonur.


Finnes på fjeldborg.no og på 13 i Tønsberg (åpent i dag lørdag fra 11-15)!
Superfin er den...

Ha en strålende lørdag!fredag 28. september 2012

Atter Fjeldborgputer på nettEtter at jeg la ned Eplabutikken har det vært relativt lite putesøm. Mest fordi jeg ikke har hatt tid, men også fordi jeg kom til et punkt hvor det var nok puter. Tro det eller ei... Men jeg har jo et putelager å tære på, og fremdeles masse fine stoffer, så det måtte jo opprettes en putekategori i nettbutikken min. Kanskje høsten drar med seg ny giv på sy- og putefronten?

HER
finner du putene mine. Og HER finner du de fine nye knaggene fra Rie Elise Larsen (det finnes to tøffe farger til).


Fin fredag!

torsdag 27. september 2012

Litt nytt til kjøkkenet...

I går skrøt jeg av at jeg nesten ikke har kjøpt noe til kjøkkenet etter at jeg sluttet i Rafens (som er en liten kjede med veldig godt utvalg i kjøkkenutstyr) for fire år siden. Men nå som jeg igjen driver med innkjøp, og kan velge helt selv hvilke produkter som skal inn i butikken, er det ikke så lett å la være å ta med seg noe nytt hjem også...


For eksempel en ny skjærefjøl, et brett eller noen veldig fine krukker...Jeg har likt Isak sine produkter lenge, og nå er det lagt til fem varelinjer fra Isak i nettbutikken. Dessuten et tapet som er helt utrolig fint i fargene og mønsteret. Nå går jeg bare og lurer på hvor i huset jeg skal få satt det opp... ;)
Sortimentet blir ganske sikkert utvidet etterhvert, for dette er fine produkter!Må dessuten vise frem denne: En gave jeg fikk av skjønne Nina. Det er en liten fjøl dette også, fin å spise brødskiva si på... men jeg ble først litt irritert, da jeg leste hva det egentlig står på den, hehe. Jeg liker nemlig sånn omtrent 97% av det som er beskrevet som noe man vil slippe. Softis? Linser? Fårikål? Kreps!? Kamskjell? Koriander? Sushi???!!! Digg, digg, digg i mine ører. Og jeg elsker waldorfsalat.
Altså, først ganske irritert, men så forstod jeg at jeg er jo veldig heldig som liker så utrolig mye godt!

Hvordan er det med deg - kjenner du igjen favorittmat eller "hatretter" på denne lista?


søndag 23. september 2012

Poster GIVE AWAY!


Tjoho! Det er dags for give away hos Fjeldborg!
Posterdilla herjer, og nå får du sjansen til å vinne noe fint å ha på veggen din.
I samarbeid med den dyktige grafiske designeren, Jan Skácelík og hans butikk på etsy.com, Handz, gir jeg bort hele tre postere:

Vinner #1 får to valgfrie postere fra Handz.
Vinner #2 får en valgfri poster fra Handz.
Det er innmari mange fine postere hos Handz, så det kan bli vanskelig å velge. Her har jeg plukket ut noen av mine umiddelbare favoritter:


Hva må du gjøre for å bli med?

1. Legg igjen en kommentar i dette innlegget hvor du forteller meg hvilke to postere du vil ha om du vinner! Her finner du Handz.
2. Du får et ekstra lodd om du tar med deg et bilde eller "konkurranseknappen" herfra, og deler give awayen på bloggen din eller Facebook.

Trekningen foregår mandag 1. oktober 2012.Du trenger ikke ha egen blogg for å delta, husk bare å legge igjen en e-postadresse i kommentaren din, slik at jeg kan komme i kontakt med deg om du vinner. Alle kan delta, også dere som bruker Google Translate ;)

Lykke til!

fredag 21. september 2012

FjeldborgShop er lansert!

Endelig! Nå i kveld slår jeg opp de virtuelle dørene til Fjeldborgs nettbutikk. Moro!
Adressen er enkelt og greit www.fjeldborg.no

Varmt velkommen skal du være.

torsdag 20. september 2012

13-snadder


Vi på 13 skjønner ikke hvorfor ingen har kjøpt dette bordet. Hadde jeg hatt plass til kjøkkenbord, skulle det vært dette.


Superkule nye bokstaver fra Precious. De er blanke og hvite og veldig fine.


Det har ramlet inn masse nye sekker fra Fjällräven. Alle blir å finne på FjeldborgShop - som åpner i morgen. Jepp, nå har jeg skrevet det, så da skal det skje noe svært drastisk for at det ikke blir noe av... Yeeha!


En sånn rosa skje MÅTTE jeg ha. Den skulle egentlig bo i melkrukken min, men den står jo inni skapet og da synes den jo ikke. Derfor ligger den fremme på en hylle til beskuelse. Veldig knæsj. Bloomingville er det Anne som tar inn. Fine ting, altså!

Fin kveld, folkens, så håper jeg vi "sees" til nettbutikkåpning i morgen!!

tirsdag 18. september 2012

Rie Elise Larsen *NYHETER*

Alle bilder: www.rieeliselarsen.dk

Først og fremst: Tusen takk for alle koselige kommentarer om det fine Kamille Ideer! Det er virkelig et godt blad, som jeg har bladd meg gjennom flere ganger uten å føle meg helt ferdig med det. Det er en god ting.
Så til dagens: Det er noen supersøte nyheter på vei til 13 og nettbutikken min (som åpner såååå snart!) fra favoritten Rie Elise Larsen. Både keramikkfjær (digger dem!), fine bokser, glitterstjerner, utklippsark til barn og knagger i nye farger er bestilt, og leveres når varene er på lager i Danmark i midten av oktober. Gleder meg!
Ta gjerne en titt på den nye katalogen.

Fin tirsdagskveld!

søndag 16. september 2012

Nytt idémagasin!


I morgen bør du titte innom bladhylla i butikken når du skal mandagshandle. Da er nemlig Kamilles nye idémagasin i salg! Det er spekket med gjør-det-selv, fine interiører og gode oppskrifter.
Også har jeg vært så heldig å få være med på moroa! I moteserien over har jeg laget forskjellig tilbehør som du kan lage selv. Supergøy å se på trykk, og veldig fint stylet på modellen. Dessuten har jeg bearbeidet, oversatt og gjort tekst på mange av sakene ellers i magasinet.
Hjernen bak det hele er dyktige Line Dammen. Vel blåst, Line!


Altså: I salg i morgen, mandag 17. september!

onsdag 12. september 2012

Soon to be found at...... fjeldborg.no!

Jeg gleder meg sånn, for mektig snart er nettbutikken klar for lansering. Med i overkant mange baller i lufta kan jeg skrive under på at ting tar tid, men nå er endelig åpningen nært forestående. Jeg satser på de samme merkene som jeg har på 13 per i dag, i tillegg til noen nye, deriblant de nyproduserte Lotusbollene fra Lucie Kaas/Brunt Hus (ventes inn i midten av oktober) og den superfine Lightlace-lampen fra islandske Dottir & Sonur.

Vel - ikke i dag og ikke i morgen - men veldig snart! Og jeg skal selvsagt holde dere oppdaterte ;)
Stay tuned...

tirsdag 11. september 2012

PosterLOVE


Jeg er ikke alene om å ha fått posterdilla, har jeg skjønt. Vi er mange som lar oss forføre av alle de utrolig fine posterne som fins akkurat nå, med fine, morsomme eller viktige sitater. Eller bare fine farger, mønstre eller former. Det er enkelt å fornye veggen med en plakat, særlig når washitape er lett tilgjengelig... da behøver man ikke ramme engang.
En mini-trend rett og slett. Her er noen umiddelbare favoritter fra Etsy:


torsdag 6. september 2012

Mini-sniktitt...


... jeg har lovet å vise en sniktitt på utestua. Men det er ikke så lett. Dere må rett og slett smøre dere med tålmodighet og vente på et eller annet nummer av Kamille neste vår/sommer. Bildene ble kjempefine, og vi er så glade for endelig å være ferdige med det lange prosjektet denne utestua viste seg å bli...
Men litt av terrassen får dere se her: Ikke mye som minner om en slik sommerdag i dag, her er det kaldt - men det betyr at mine nye høstsko endelig skal luftes!

mandag 3. september 2012

Bilderas fra den fineste butikken.

 Nå var det altfor lenge siden jeg har postet butikkbilder!
Vi har så utrolig mye fint på 13 nå, og mer moro er på vei... Fremover kommer vi til å holde åpent også på tirsdager (fra kl 11-15, ellers i ukedagene har vi åpent 11-16, men fortsatt stengt på mandager, og åpent lørdag 11-15).
Den utrolig kule sofaen over og Annes nydelige pudderfargede bord (under), flyttet inn på lørdag. Gleder meg til å stå i butikken på onsdag (som er "min" dag)!


Ser du noe du liker, er det lov å sende meg en e-post:
fjeldborgen(alfakrøll)gmail.com - og jeg skal se hva jeg kan gjøre for å hjelpe deg!

Forresten, torsdag 13.september inviterer vi til kundekveld, og håper at DU har lyst til å ta turen:Les også