onsdag 28. august 2013

I stuepikefinalen!Jippi! Det er så gøy å ha blitt plukket ut i finalen i NIB sin augustutfordring, "Er du en stuepike?".

"Wow. Sukkertøyfarger og masse fint å hvile øynene på. Elsker den vakre fargen på bordet. Denne stuen har jeg lyst til å sitte i! Man kan jo ikke bli i dårlig humør her inne."
Rødme, rødme...

Tusen takk til dommer, Hviit-Linda, som har valgt ut bidraget mitt i konkurranse med så himla mange fine stuebilder. Jeg er i finfint selskap, dessuten. Konkurransen blir beinhard, for her er det 10 verdige stuevinnere å stemme på.
Om du vil gjøre meg skikkelig glad og stemme på Fjeldborg-stua, går du inn HER!


Tenkte dessuten jeg skulle komme med en liten produktoppdatering, da jeg ser det er flere som lurer på hvor ting og tang er fra:

Det rosa lyset i forgrunnen og den sennepsgule puta er fra henholdsvis Ontwerpduo og Tas-ka, begge under Ancas fine paraply med nederlandsk snadder til heimen, nemlig blomme.no
Bordet har jeg kjøpt av Anne, og fjeldborgmannen har saget det til riktig høyde for sofaen vår (som heter Karlstad og er fra IKEA). Bordet er malt i fargen S2030-Y60R.
Pleddet heter "Twist a Twill", er i 100% merinoull og kommer fra min egen nettbutikk, fjeldborg.no.
Strikkeputa i Tolixstolen er også fra fjeldborg.no, denne nydelige fargen (og noen nye!) kommer det påfyll av i løpet av veldig kort tid!
"Tiger says meow" og det geometriske trykket på veggen min er begge fra finske RK Design. "Believe in magic"-plakaten er designet av franske Audrey Jeanne og finnes på fjeldborg.no.

tirsdag 27. august 2013

Sees vi på torsdag?
Vi ønsker velkommen til kveldsåpen butikk på 13Tretten på torsdag førstkommende! Inviter med deg en venninne eller tre og ta turen for ukas koseligste handleopplevelse.
Håper vi sees!

Dere finner oss i Halfdan Wilhelmsens allé 13, i sveitservillaen på høyre hjørne rett før sykehuset i Tønsberg (om du kommer fra sentrum/jernbanen).


PS! Tror jeg er i ferd med å komme ut av bloggdvalen igjen, så se opp for et innlegg til denne uka.

søndag 11. august 2013

Festlig i utestua.

Bursdag i Fjeldborgen i dag.
Undertegnede fylte 31 runde år i uka som gikk og går ikke av veien for en aldri så liten feiring.

Med det fineste pappserviset fra fjeldborg.no på bordet, honeycombs i taket og pavlova med bringebær og månedsjordbær fra egen hage i magen, ble det akkurat passe festlig! Utestua er genial som bursdagslokale, by the way...

Fin ukestart folkens!torsdag 8. august 2013

Stuepike?Spør NIB.
 – Ja, så klart! svarer jeg. Altså, jeg har ikke en stuepike, men jeg er en stuepike.

Vi bruker stua vår masse, og spesielt i tida som kommer nå. Når "kravet" om å være ute hele tida senker seg, og det er greit å være litt inne om kvelden. Drikke te og se på Boardwalk Empire (som er hang-up serien her i huset for tida) eller ligge i sofaen og lese med et pledd over tærne. Kanskje fortsette å strikke på den genseren igjen... Eller begynne på en ny?
Jepp, høst + stue er gull!

(Men enn så lenge er det fortsatt sommerstemning igjen, altså!)


Jeg melder meg på i NIB sin stue-utfordring med dette innlegget. Klikk deg inn på NIB for se en drøss med fine bidrag!


tirsdag 6. august 2013

Styling for IKEA // #solnedgang #tastundentilbake


Foto: Tor Lie


IKEA altså. De veit å klekke ut fine ideer. I dag er IKEA-katalogen 2014 lansert og heldige meg fikk lov til å være med på litt av moroa i forkant. På fem ulike lokasjoner rundt om i Oslo hadde IKEA nemlig lagt opp til lanserings-stunt av den kreative sorten, og fem ulike bloggere stod for styling av hver sin #stund.
Min #stund var fredag ettermiddag, på Ekeberg blant søte hunder som får løpe uten bånd på akkurat denne sletta, og selvsagt fine eiere som gjerne tok seg en pust i bakken i dobbeltsenga for se på utsikten og etterhvert #solnedgang.

Takk NIB og IKEA for at jeg fikk være med på moroa! Gøy, utfordrende og veldig lærerikt.

... jepp, det er hr og fru Fjeldborg som har inntatt dobbeltsenga på det nest nederste bildet...Les også