mandag 26. november 2012

Fine Little Day på plass!
Herlig! I dag er nettbutikken oppdatert med den fineste puta akkurat nå, og nydelige plakater signert dyktige Elisabeth Dunker i Fine Little Day. Stor glede i SÅ gode produkter. Om en ukes tid må jeg innom IKEA og da skal jeg få med meg et par rammer til disse finingene. Hvem av dem som havner på veggen først, er jeg ikke helt sikker på ennå...
(Bare synd dagslyset forsvant før jeg rakk å finne frem kameraet).

Gjett om det har flyttet inn en "Gran"-pute i fjeldborgsofaen? Hihi.
Puta finner du HER og plakatene finner du HER.


torsdag 22. november 2012

Liiiker!
I går kveld (eller natt er kanskje mer riktig), tok jeg meg endelig litt tid til å redigere bilder fra et herlig hjem jeg besøkte tidligere i høst. Det er virkelig superinspirerende. Enkelt og ærlig, og med en nydelig palett. Gleder meg til å fortsette på bildene! (Skal si i fra når bilder fra dette hjemmet er publisert:)

Ha en strålende torsdag!

søndag 18. november 2012

Velkommen til kundekveld!


 

13 ser bedre ut enn noen gang tidligere, og vi gleder oss til å vise frem butikken vår til torsdag! Da er det nemlig duket for kundekveld hos oss, og vi håper du vil ta turen. Benytt gjerne anledningen til å starte på (eller fortsette, alt ettersom hvor du er i løypa) julegaveinnkjøpene :)
Butikken bugner av gode julegavetips!fredag 16. november 2012

Maling + lysestaker + bordekking.

I dag skriver vi 16. november, og da er jula litt i gang for min del. Heldige meg har julet litt for Lady-bloggen, og i dag kan du stikke innom og titte på det første innlegget mitt der.
Stikkord er maling+lysestaker+borddekking. Må bare si at jeg er skikkelig kjær i den nye fargen "Diskret" (to av lysestakene og speilet på det blå skapet er malt i denne fargen). Den er virkelig superfin!Innimellom maling, intervjuer, skriving, fotografering, nettbutikk og 13 (har ikke få prosjekter i sving akkurat nå...) har jeg klemt inn litt julepyntlaging. Liker kombinasjonen av den hvite tynne leiren, neonrosa tråd og perler i forskjellige farger. Leiren jeg har brukt er silikisleire fra Panduro, den skal lufttørke og det fungerte veldig bra. Neonrosa snor har jeg kjøpt av Anne, hun selger den i nettbutikken sin også :)
Om du ikke får klemt inn julepyntlaging selv, så kommer jeg til å selge en del av pynten min på 13 i Tønsberg.

Ha en nydelig fredag fintfolk!

onsdag 14. november 2012

Lotusboller!
Disse bollene har jeg gledet meg til å få inn i butikken, og ventetiden har vært lang. Men som dere vet; når man venter på noe godt, venter man ikke forgjeves. De er så fine!

Det ikoniske "Lotus"-mønsteret er gjenoppstått, men nå i keramikk, som tåler oppvaskmaskin. Mønsteret er designet av norske Arne Clausen, tidlig på 60-tallet, og vi kjenner det igjen fra Cathrineholms store emaljeproduksjon og Grete Prytz Kittilsens emaljerte gryter, boller og kanner.Danske Lucie Kaas har gitt nytt liv til det tidløse designet, og skålene kommer i tre størrelser: liten 12 cm, medium 18 cm og stor 24 cm. Alle størrelser kommer i fem farger: gul, grønn, blå, rød og sort, og leveres i nydelig eske!
Alle farger og størrelser er nå tilgjengelig både på www.fjeldborg.no og på 13 i Tønsberg.


tirsdag 6. november 2012

Fjeldborg + Jotun Lady = sant.Arbeidsrom makeover for Kamille. Nydelige 10235 Sommersol på den øverste skuffen, og 9913 Matrix på veggen og den øverste skuffen. 9918 Klassisk hvit på bordplata.
Foto: Ingrid Aune Westrum.
At det har kommet mange gode ting ut av bloggen min, er det ingen tvil om. I tillegg har jeg vært heldig og fått møte fantastisk mange fine og flinke folk.
Et av disse fine menneskene er Nina i Jotun. Denne dama er et fargeleksikon, hun er åpen, direkte, lett å forholde seg til, veldig, veldig proff, - OG veldig, veldig hyggelig.
Da Nina spurte meg om jeg kunne tenke meg å gjesteblogge for Lady Inspirasjonsblogg, var det ikke spesielt vanskelig å takke ja...

I dag må dere derfor klikke dere videre til Lady-bloggen, og se innlegget hvor jeg presenteres som gjesteblogger. Jeg skal få gjøre noe av det morsomste jeg vet - nemlig male og trylle med farger. O lykke. Snart dukker det første innlegget mitt opp, så følg med! Jeg skal bare male litt først...
Ninas kollegaer i Lady-teamet står ikke akkurat tilbake på fine-folk-skalaen, og jeg gleder meg masse til å bli enda bedre kjent med dem. Jeg er rett og slett superstolt over å få samarbeide med disse proffene!


Tre fine "Ladyer"! Fra venstre: Nina, Evy og Tanja.
Foto: Jotun AS.


PS. Bloggen min er nå flyttet over på mitt eget domene, men driftes fremdeles av Blogger. Lurer du på hvor blogglisten min (rollen) er blitt av, så kan jeg berolige med at den snart dukker opp igjen. Det må bare litt manuelt arbeid til...
Fjeldborgs nye adresse er: http://blog.fjeldborg.no (du blir sendt videre hit fra min gamle adresse, men legg gjerne den nye adressen min inn i bloggrollen din).

torsdag 1. november 2012

Esker og stjerner.
I går var det pakke-ut-varer-dag, og i dag ligger det dermed noen søte nyheter i nettbutikken min, fjeldborg.no!

Rie Elise Larsen er en favoritt, og jeg har gledet meg til at blant annet de fine keramikkfjærene i deilige pasteller og glitterstjerner på snor, skulle komme på plass. Fin julepynt, som ikke er sånn veldig julete - det liker jeg.

Fine sammenklappbare bokser i sort/hvitt og rosa/rødt/hvitt, selvsagt i knallfine mønstre, er også på plass. Disse er superenkle å folde både opp og ned, er stødige og har magnetlukking foran.God pris dessuten: 75,- for de små (rød/rosa/hvit) og 90,- for de store (sort/hvit) (pris pr stk). Den store er helt perfekt til A4-ark eller blader... Og flytter dermed ganske kjapt inn på hjemmekontoret her i huset.


Fin torsdagskveld til deg!

Les også