fredag 27. september 2013

Kobberfeber.
Ingen tvil om at kobberfeberen herjer interiører for tida. Jotun har kastet seg på trenden og lanserte effektmalingen Lady Design i både gull og kobber nå i høst. Gøy!

Lady Inspirasjonsblogg finner du nå resultatet av mitt prosjekt med Lady Design. Jeg har lekt meg med kobbermalingen og er storfornøyd med resultatet!

Fin fredag!

onsdag 25. september 2013

Superenkel bærdessert.På søndag hadde vi gjester på fårikål og til dessert kjentes det riktig med noe friskt og søtt på samme tid. Jeg har laget denne desserten i mange år, etter å ha fått den servert for første gang hos venner da vi studerte. Siden har jeg videreutviklet den med marshmallows på toppen, noe som overhodet ikke er feil!

Til 6 personer brukte jeg:

1,5 pose frossen skogsbærblanding (Eldorado)
1 plate Freia hvit sjokolade
1 pose marshmallows
is (vi hadde krokanis, men vanilje funker like bra)

Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en ildfast form og hell bærene i formen. Riv eller hakk sjokoladen fint, og strø denne over bærene. Fordel marshmallows over til slutt.
Stek på nest nederste rille (du vil ikke at marshmallowsen skal bli altfor brun) i ca 20 minutter eller til bærene er varme og sjokoladen smeltet. Marshmallowsen blir sprø på toppen og fantastisk seig og god inni. Server med is!mandag 23. september 2013

Maten til veggs.

Tidlig på sommeren fikk jeg den lyse idé å bestille utskrifter av alle matbildene jeg hadde liggende på Instagram-kontoen min. Jeg ville nemlig lage en ny collage på kjøkkenveggen, og etter at bildene kom opp, har mine egne matbilder faktisk inspirert meg i middagslagingen - ofte glemmer jeg gamle suksesser i jakten på å stadig finne på noe nytt.
Snart skal jeg bestille opp en ny ladning med utskrifter, Instagrambilder kan nemlig brukes til så mangt har jeg funnet ut! Skal vise frem en annen god ide, når det nærmer seg juletider...

Jeg har bestilt mine Instagrambilder herfra, og er strålende fornøyd med både pris, leveringstid og kvalitet (jeg er ikke sponset, bare en fornøyd kunde).

fredag 13. september 2013

Seventy Tree på fjeldborg.no!
Fredagens nyheter på fjeldborg.no er intet ringere enn en ny leverandør hos oss. Jeg har hatt et godt øye til Seventy Tree og Kerry Laytons strek i lang tid, og synes produktene passer perfekt inn i nettbutikken min. Nå er de endelig på plass, og jeg går som vanlig rundt og lurer på hva jeg skal bytte ut på veggene mine, for å få plass til noe av dette vakre nye...
Det er harde bud å drive egen butikk, ass!

Foreløpig har jeg plukket ut en håndfull fine print i A3 format, samt noen finheter til kjøkkenet som brett og fjøler til nettbutikken. Alt i behagelige farger i kombinasjon med sort/hvitt og med enkle, men effektfulle mønstre. Mye mulig jeg utvider sortimentet på neste bestilling, for dette er fine saker!


God helg alle sammen!

torsdag 12. september 2013

Veldig fint fra Fine Little Day.Alle foto: finelittleday.com

Nyheter fra Fine Little Day er stas! Jeg er helt forelska i det nye rosa "Gran"-putetrekket og er ikke posteren "Tomato" bare veldig, veldig søt?
"Gran"-putetrekk i flere farger, serveringsbrettet med "Barr"-mønster, fine store postkort (som også gjør seg veldig godt på veggen) og herlig babyteppe i myk bomull med lys turkist liljemønster ligger nå i nettbutikken min:

torsdag 5. september 2013

Nytt fra Studio Snowpuppe.
Foto: Tina Ratzer.Alle lampefoto: Studio Snowpuppe.Høsten er virkelig den gøyeste perioden å drive butikk i! Det skjer så mye nytt på produktfronten, og i høst har jeg bestilt opp masse herlige nyheter til fjeldborg.no.
Mesteparten av nyhetene er ikke på plass før fra midten av september og utover, men i dag har jeg oppdatert nettbutikken med lekre nye lamper fra favoritten Studio Snowpuppe. Vegglampen "Klimoppe" er bare helt fantastisk, og heldigvis for meg, så skal stua vår gjennomgå massive endringer i høst/vinter, så det er gode muligheter for at jeg får plass til en slik!

Digger også den lekne varianten med gradert farge på skjermen. Så søt!

Studio Snowpuppe er lokalisert i Haag i Nederland og er grunnlagt av paret Nellianna og Kenneth, som er henholdsvis arkitekt og produktdesigner. Lampene er sterkt inspirert av origami, og brettes for hånd! Produksjonen er ikke veldig stor, og når jeg bestiller lamper fra Studio Snowpuppe, lages de på ordre. Levering tar derfor litt tid. Men de er definitivt verdt å vente på!

Twist a Twill-pleddene fra Tina Ratzer er ikke akkurat nyheter lenger, men jeg har tatt inn noen nye farger i høst. Digger både det rosa og det lysegrønne!
Til alle som lurer på det lysegrå pleddet, så er det dessverre utsolgt fra leverandør, men jeg bestiller på nytt om en måneds tid, og håper å få det med da.

Heng med, for jeg kommer til å presentere nyhetene fortløpende ettersom de kommer på lager her i Fjeldborgen.

Fin torsdag!Les også