lørdag 31. mars 2012

POLKAlove! - THE WINNER IS:



Tusen takk for deltagelsen i lotteriet mitt! Supermange med to og tre lodd, og veldig gøy å surfe rundt på bloggene og se polkaprikker i mange sidemenyer. Takk!

Så til vinneren (som vanlig trukket med random.org og møysommelig talt frem):


Siv med bloggen SivKnivKlestativ!

Grattis!
Send meg en e-post med adressen din, så skal jeg ta turen til postkontoret:)

fredag 30. mars 2012

Behind the scenes.




Noen behind the scenes bilder fra en veldig fin dag. Jeanette har nemlig fotografert både butikk og butikkdamer behørig på 13 i dag, til sitt nye e-magasin, som snart er klart. Gleder meg skikkelig til å se det ferdige resultatet!

Og sånn prikken over i´en aktig, kom det en etterlengtet kartong med washi tape inn døren også. Julaften med sånne gøye pakker, altså.
Den prikkete puta sydde jeg i morges (!), bare fordi jeg måtte, og i løpet av helgen skal jeg prøve å få sydd en til meg selv også.

Angående prikke-lotteriet, så drøyer jeg trekningen til i morgen, nå skal jeg nemlig bare slappe av resten av kvelden! Det håper jeg du skal også;)

onsdag 28. mars 2012

"Kaspara" i Vestfold Blad





Nå kan du lese om "Kaspara" i Vestfold Blad sitt påskenummer, PDF utgaven finner du HER.
Tekst og foto er det jeg som har gjort.

Og du! Husk å bli med på POLKAlove-lotteriet mitt om du ikke har gjort det enda! På fredag trekker jeg en vinner, så det er fortsatt tid til å friste lykken. HER er innlegget.




fredag 23. mars 2012

Fredags-vatt


Nå er jeg superkjapt innom for å ønske god helg med mitt nyanskaffede vatteppe! Det var lenge siden sist, så dette er jeg godt fornøyd med. To fine dynetrekk og to opalvaser fant jeg også på min ferd. Heldig!
Den slitne veggen er dukket frem i løpet av uka. Noen overraskelser og et nytt sikringsskap rikere, og vi er i gang med å rive plater av veggene... for hvilken gang? Vet ikke lenger. Det er sånt vi driver med. Grunnen til at jeg måtte vise frem den slitne veggen, er på grunn av den fine fargen den har. Denne vil jeg forsøke å få scannet, slik at den kan dukke opp på en ren og fin vegg i Fjeldborgen i nærmeste fremtid.

Så! Goood helg!
Nå skal jeg pakke bilen med finsko, mann og venninne og sette kursen mot Tigerstaden og feiring av verdens beste Silje. Hurra!

onsdag 21. mars 2012

13-onsdag



Et aldri så lite bilderas fra 13 i dag. Det er så fint i butikken nå, og det kommer stadig nye varer for tiden. Barnetøyet på bildene er fra 70-tallet, ubrukt og originalt, fra en nedlagt barnebutikk. Så utrolig mye kult! Særlig selebuksene med sleng er bare helt smashing...


Tusen takk for oppslutningen rundt lotteriet mitt! Og hjertelig velkommen til nye følgere! Har du ikke blitt med i trekningen av en pakke POLKAlove! enda, så kan du gjøre det her.

Fin onsdag!

søndag 18. mars 2012

Fjeldborglotteri!


Hei hurra, nå er det på tide å feire litt igjen: SNART åpner Fjeldborgs helt egen nettbutikk, og bloggen har rundet 1600 fine følgere. Dere er gull, altså.






Derfor har jeg bestemt meg for å gi bort en pakke POLKAlove! (30 fine wallstickers i herlige farger, som spriter opp enhver vegg eller for eksempel et møbel) til en heldig vinner.

POLKAlove! er designet av Dea Simonsen i danske Umlaute Designbureau, og er til salgs på 13. Vi har pakker på 30 og 60 stk wallstickers til henholdsvis 200,- og 365,- og sender gjerne pr post.





Reglene er som følger:

  • 1 lodd får du ved å legge igjen en kommentar i dette innlegget.
  • 2 lodd får du hvis du også er følger av bloggen, eller velger å bli det.
  • 3 lodd får du hvis du i tillegg linker til lotteriet på din egen blogg (kopier lotteri-knappen eller lån et bilde fra bloggen).

Husk å skrive i kommentaren din, hvor mange lodd du tar.
Alle kan delta, men om du kommenterer som anonym, må du huske å legge igjen et navn eller helst en e-postadresse, slik at jeg får tak i deg om du vinner.

Trekningen foretas fredag 30.3.2012.


Hjemme hos meg har jeg POLKAlove! i stua.



Hell og lykke!

// 31.3.2012 // Konkurransen er nå stengt og vinneren trukket. //

fredag 16. mars 2012

God, gul helg!




Det er fredag, det er helg!
Den har allerede startet her, med gule påskeliljer, og en søvnig og kosete katt som møtte meg i trappa da jeg kom hjem.
Fine Madicken.


Og et herlig gult Kaspara-hjerte ønsker velkommen inn i hallen.
Perfekt! Tusen takk!
(Jeg har nemlig vært på nok et Kaspara-besøk i dag, denne gangen med tre andre knallfine damer. Det var så utrolig hyggelig, og jeg kom meg nesten ikke avsted. (Faktisk ble jeg ganske forsinket til neste post på programmet mitt... ;) Takk for i dag, Hapel, Wilhelmine og Stilleben - og Kaspara så klart!


God helg alle sammen!

onsdag 14. mars 2012

Finaleplass...


... here I am, this is me.
I finfint selskap er dette bildet plukket ut i NIB sin mars-utfordring.
Tusen takk!

Om du vil stemme på bildet mitt, sier jeg tusen takk igjen! Trykk her for å avgi din stemme.


English:
My photo is picked out in the finals of NIBs competition this month, "Here I am, this is me". Jippi!
If you want to give me your vote, please do it here. Thank you!

tirsdag 13. mars 2012

Fine vårdager


I går hadde jeg en super dag (på jobb faktisk) hjemme hos Inger Lill i forbindelse med boken Homespun Style.
Jeg fikk attpåtil servert lunsj... heldige meg! Det er alltid en fryd å besøke Inger Lill (høres ut som jeg har vært på besøk hundrevis av ganger, hvilket ikke er realiteten i det hele tatt, men jeg kjenner meg liksom litt hjemme i Kaspara-huset allikevel), og det er umulig å ikke bli inspirert av alle fargene og de fine sammensetningene rundt omkring. Tusen takk for meg!
Jeg skal legge link til pdf-utgaven av artikkelen når den er publisert i Vestfold Blad, slik at alle får se!


Dette er litt av lørdagens brukt-fangst, samlet i en kurv i gangen. Blir så glad av fargene. De bittesmå Erik Kold boksene var nok det største varpet! Så søte.


Også må jeg vise hva jeg har gjort i dag, foruten å jobbe med bilder og tekst:


... jo, jeg har hengt ut mengder av nyvasket tøy på snora (jeg elsker lukten av tøy som har tørket ute), drukket te i sola, kikket på den store fine magnoliaknoppen i solveggen og beundret de nye stubbene mine. Ingen tvil om at det er vår! Hurra!

mandag 12. mars 2012

"Opphørssalg"




Etter halvannet år på Epla velger jeg nå å legge ned min butikk der, for å satse på min helt egen nettbutikk!
Det blir så bra! Her blir det både nye varer (som jeg i tillegg selger på 13 i Tønsberg), og fortsatt endel egenproduksjon.
Derfor selger jeg nå ut alle varene som ligger på Epla til sterkt reduserte priser. Mye på 40%, noe på 50% og noe på 25% - men absolutt ALT er rabattert. Hjelp meg å tømme Epla-butikken:)

Trykk HER for å komme til salget.

Den nye nettbutikken vil jeg selvsagt gi mer informasjon om når den er klar. Forhåpentligvis er det ikke så lenge til! Og gode åpningstilbud blir det såklart!
Stay tuned...

søndag 11. mars 2012

Oppdrag utført.


Lampeskjermjakt ble kunngjort på fredag. Som sagt så gjort.
5 fine små skjermer fikk bli med hjem fra bruktbutikken i går, og etter litt maling, nye bånd og bittelitt sying fikk jeg "ny" lysekrone i trapperommet!
Neonrosa maling, og bånd i forskjellige farger er fra Søstrene Grene.


"Ny" lampe for 50 spenn, dét er jeg ganske fornøyd med!

Det skjer andre ting i dette trapperommet for øyeblikket. Fjeldborgmannen har hørselvern og bråkete sag, mens jeg har høy musikk og ingen hørselvern. Foreløpig ikke sånn veldig interessante bilder, men snart!

Fortsatt fin søndag til deg!

fredag 9. mars 2012

Skjermet lysekrone




Vi har en ganske vanlig lysekrone i trapperommet, som jeg lenge har tenkt at jeg er litt ferdig med.
Har vært inne på å spraymale den, eller kanskje helst erstatte den med en annen lampe...
Helt til jeg så et bilde av en lysekrone i siste Bolig Magasinet, hvor alle armene hadde ulike skjermer. Aha, tenkte jeg. Det er jo dét jeg skal gjøre!
Så i morgen skal jeg på lampeskjermjakt. Det ble liksom litt puslete med bare to, selv om de to jeg har er veldig fine.

Fin fredag til deg!

torsdag 8. mars 2012

Mat på spjut



Nå var det opptil flere innlegg uten middagsmat involvert, så jeg drister meg til å friste med litt mat på spyd. Merkelig hvordan ting smaker annerledes på spyd, eller spjut som jo er et mye morsommere ord. Effektivt for barn, ikke mindre effektivt for voksne. Det kan jeg skrive under på...
Greske kjøttboller finnes det en drøss oppskrifter på. Jeg slumper i vei som vanlig, med de krydderne jeg har for hånden, alltid egg, litt melk og potetmel i noe som skal formes til en sammenhengende klump, også tredd på spyd. Stekt litt i panne først, så inn i ovnen i form. Sammen med gresk salat, ovnsstekte poteter og tzatziki lader vi opp til forestående Hellas-tur. Nam!



Som man ser av bildekvaliteten er dette måltidet inntatt noe senere på døgnet enn det foregående.
Man får da likevel et inntrykk av hva som ble servert. Nemlig sataykylling (på spjut forstås) med grov ris og frisk salat med mango, agurk, avokado, thaivårløk, koriander og limesaft. Nam igjen.
Vi juksa litt og kjøpte en sånn ferdig sataysaus på glass hos finfine My Van her i byen, og den smakte fortreffelig. Kunne ikke gjort det bedre sjøl... kremt.
Skulle gjerne sagt at vi lader opp til å dra til Indonesia også, men dit har vi altså ikke planlagt noen tur, foreløpig.


PS: Håper alle medsøstre har hatt en fin kvinnedag! Greide ikke la være å nevne det.

onsdag 7. mars 2012

Here I am...





... this is me.
NIB utfordrer og jeg blir med i siste liten.
Jeg vet godt hva jeg liker: sort/hvitt ispedd klare farger, skitne farger, støvete farger.
Farger det være.
Dessuten liker jeg lamper. Og stoler. Og vaser. Og prikker. Og garn.
Herved representert.


tirsdag 6. mars 2012

Ut mot havet


Kanskje ingen hemmelighet at vi liker å dra "ut mot havet" på søndagene? Det er ren rekreasjon og påfyll for meg å gå tur ved havet, og vi prøver å reise til forskjellige steder hver gang. De nederste bildene er fra en rullesteinsstrand som ble oppdaget nå på søndag, bare ved å gå et ekstra stykke på en vei vi har gått mange ganger før. Litt sånn barnslig spennende og veldig fint å komme til en "ny" strand. Og være der helt alene. Sukk.
Kommer snart tilbake!

lørdag 3. mars 2012

Lørdagsgodt


Plutselig hadde jeg en liten pause fra bloggen. Litt tom for inspirasjon og klar for ny input.
Har jeg ikke noe å melde, er det ofte bedre å la være, synes jeg ;)
Bildene i dag er fra 13, hvor vi har kost oss med ommøblering og innflytting i nymalt gammelt kjøkkenskap på veggen. Det ble så fint!
Den røde lampen flyttet inn i dag, og er bare helt nydelig (kr 450,-). Den kunne godt flyttet inn hos meg istedet...


Gamle magasiner, særlig forsidene er superinspirerende. Sjekk fargene på coveret fra Det Nye i 1968! Perfekt fargekombinasjon i mine øyne akkurat nå.
... og småskoa er på. Digg!

Lover at det ikke blir like lenge til neste innlegg... Det gjorde godt med en liten pause, men nå er jeg klar igjen.


Ha en strålende lørdag fintfolk!
Les også