torsdag 31. mars 2016

Kalkmaling og nesten-tyveri.


Påske og toårsdag er behørig feiret og hverdagen er tilbake for fullt. Det er sabla deilig med ferie, men også veldig godt å komme tilbake til normalen igjen. Hverdag er en fin ting.

Mens jeg venter på at fjeldborgsnekkeren skal få tid til å ferdigstille vår siste DIY (som jeg gleder meg veldig til å vise frem på bloggen etterhvert), deler jeg noen bilder av det siste store malingsprosjektet her i huset, nemlig den kalkmalte brannmuren vår. Jeg har malt muren i både første og andre etasje med vårens snakkis-maling, Lady Minerals, og er så innmari fornøyd med hvor bra det ble. Mykt og lunt og helt naturlig. Føles nesten som om denne muren alltid har vært slik, samtidig som jeg stadig må se på den fordi jeg synes den er så fin. Fargen heter 394 Varmgrå.

Som mange sikkert har fått med seg, er jeg "DIY-ekspert" på Lady Inspirasjonsblogg, og har den siste tiden laget et par gjør-det-selv-filmer som du kan finne på Jotuns YouTube-kanal. Du kan blant annet se hvordan jeg gikk frem da jeg malte brannmuren med Lady Minerals.
Det superfine trykket, "Trekløveret", er det flinkisene Ert&Ris som står bak. Det dukker stadig opp nye trykk fra disse to, og siden vi holder til i samme by og til dels i samme nabolag, var det lett for meg å låne med meg dette trykket til en styling for Jotun seint på sommeren.... Ehm, sorry for at jeg ikke har levert det tilbake, jenter! Det er jo egentlig skikkelig flaut, for det har bare ligget rullet sammen klart til avlevering, men så passet det så innmari fint på denne nye veggen og da ble fristelsen for stor. Og nå vil jeg jo helst bare fortsette å "låne det". Dette høres nesten ut som tyveri? Uff og uff. Lover å gjøre opp for meg!

5 kommentarer:

 1. Så utrolig fint det ble og veldig gøy med liv på den fine bloggen din igjen! Fikk veldig lyst å male en vegg i stuen jeg nå! Fargen ser så fin ut! Grå men ikke for mørk:)

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbage :) Du bor stadig lige fint og dejligt :)
  Jeg blev da lige glad, da jeg pludseligt så en opdatering fra din side :)

  SvarSlett
 3. Jeg er veldig glad for at du har begynt å blogge igjen. Der er noen av bloggene man aldri går lei av. Får fremdeles inspirasjon av de gamle innleggene dine og også av dine nye ideer! Gleder meg til å følge deg videre. ��

  SvarSlett
 4. Happy that you are back! Your blog made me fall in love with cats like Madicken. And one day, she walked into our garden: a wet, neglected female cat just like her ! We love her to bits and hope that she will stay for a long long time! Greetings from Marcella (belgium)

  SvarSlett
 5. Takk for kjempefin blogg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også