fredag 31. januar 2014

Interiørbeis DIY.





Jotun Lady lanserer nå et nytt kart med interiørbeis, Lady Pure Natural (PS! Her har jeg vært så heldig å få style noen av katalogbildene også!)
Beis er spennende å jobbe med, og uten tvil noe vi kommer til å se mye av fremover, tipper jeg. Naturmaterialer og treverk er i skuddet som aldri før, og med beis kan du enkelt endre fargen på treverket uten å miste strukturen i materialet. 

Sammen med maling fikk krakken min et helt nytt uttrykk. 
Vil du se hele DIY-innlegget mitt, samt hvilke fargekoder jeg har brukt osv, bør du klikke deg videre til Lady-bloggen!

Fin fredag!


tirsdag 28. januar 2014

Den "nye" veggen...




... og deler av den "nye" stua vår ble delt på Lady-bloggen i forrige uke. Om du ikke har vært innom og kikket, kan du se flere bilder HER.

Vi er veldig fornøyde med løsningen (jeg er SÅ glad for skaprekken med finérplate, her er det plass til MYE og det er lett å holde ryddig) og som tidligere nevnt, er Fjeldborgmannen blitt veldig glad i veggfargen (som heter 4710 Duggblå), mens jeg fortsatt venner meg til den.
Nå begynner jeg dog å føle at den henger mer sammen med resten av stua, og det var nok kanskje det som har voldt meg litt hodebry.
Dessuten har jeg flere maleprosjekter på gang, der stikkordet er rosa - så jeg tror nok at sluttresultatet vil bli innmari bra!

mandag 27. januar 2014

Printic-vinner!




Tjohei hvor tiden flyr! Jeg skulle visst ha trukket en vinner i Printic-lotteriet på torsdag... men bedre seint enn aldri.

Random.org plukket ut nr 19, og om jeg har greid å telle riktig så er det Lill-Therese som er vinneren av 12 gratis polaroider. Grattis!
Send meg en mail til fjeldborgen(alfakrøll)gmail(dot)com, så skal du få rabattkoden din.

fredag 24. januar 2014

Fin fredag!




Håper fredagen bringer blomster på bordet og noe godt på tallerkenen.
Sånn skal iallefall jeg innlede min helg. Ha en fin en!

torsdag 23. januar 2014

Liker: House of Rym.



Jeg har fulgt House of Rym en god stund, og nå kan det se ut til at det dukker opp en finhet eller flere fra nettopp denne spennende leverandøren hos fjeldborg.no! Gøy!

House of Rym har base i Tunisia og samarbeider med ulike svenske designere, blant annet Elisabeth Dunker (fra Fine Little Day), Cecilia Pettersson og Anna Backlund.
Lekne, men harmoniske mønstre og fargekombinasjoner, og fantastiske tekstiler og oliventreprodukter med et deilig etnisk hint er noe av det som gjør at jeg har forelsket meg i disse produktene. Kombinasjonen Sverige og Tunisia er faktisk himla god!
Gleder meg til å kunne presentere House of Rym i min egen nettbutikk!




onsdag 22. januar 2014

Blåonsdag.




En vegg i stua er blitt blå. Mannen i huset elsker den. Hos meg er den fortsatt på tilvenning. Men blått er jo en gammel favoritt hos meg, så helt umulig er det ikke!

De fine vasene i keramikk har fått fasongen sin fra plastflaskene vi kjenner fra rengjøringsmidler. Liker dem så godt!

Katten sitter i alle vindusposter i huset for tida. Lengter ut, men vil ikke være ute i mer enn ti minutter om gangen. Det er for mye snø, sier hun.

Tre skuffer er malt og puttet tilbake i kommoden sin. Nå står den på babyrommet og skinner i sin nye skrud. Snart skal jeg fylle den med bittesmå plagg. De henger på snora samt snurrer i tørketrommelen akkurat nå, nemlig. O lykke!

(Skuffefarge fra toppen: 6315 Jade, 4710 Duggblå, 6084 Sjøsmaragd - alle fra Lady/Jotun).



søndag 19. januar 2014

Liker: Bråkig.









1. februar lanserer IKEA en fantastisk limited edition serie kalt BRÅKIG. Ingen tvil om at disse produktene, fargene og mønsterne er rett opp min gate, så denne gode nyheten måtte bare deles. IKEA har samarbeidet med det danske designkollektivet ArtRebels.
LIKER!

Beinbukker i kobber, servise, tekstiler, oppbevaringsbokser og tapet i de deiligste farger og mønstre, samt et helt fantastisk klesstativ skulle gjerne fått plass på min handleliste... Superinspirerende!

fredag 17. januar 2014

God helg!





Utekatten vår blir innekatt i sånt vintervær som vi har nå. Da er det fint å kunne sitte på kjøkkenbenken og fortsatt ha oversikten over hva som skjer der ute.

God helg alle! Håper dere fyller den med noe fint! Her i huset skal vi fortsette å male. Litt her og litt der, blant annet på det som blir gutterommet. Gledings!

torsdag 16. januar 2014

Gir bort!





I god tid før jul mottok jeg en pakke med finfine papirkopier av noen av Instagrambildene mine (du kan følge meg på Instagram også, søk etter @fjeldborg) fra Printic. De har en super app for bestillling av bilder, som er veldig enkel å bruke.
Om du også har lyst på papirkopier av for eksempel noen av Instagrambildene dine, bør du slenge inn en kommentar i dette innlegget. Jeg gir nemlig bort 12 bilder fra Printic!

Fristen setter jeg til neste torsdag (en uke fra i dag), altså den 23.01.14
Lykke til!

onsdag 15. januar 2014

Godt nytt år!







Oioi! En hel måned er gått siden forrige innlegg... En helt uplanlagt pause, fylt av livet, jobb, julestri og julefri, oppussing og lekkasjer i ruskeværet, i tillegg til en voksende mage. Det har rett og slett ikke vært tid eller plass til flere elementer. Deilig og egentlig helt nødvendig, men nå savnet jeg bloggen!

Vi har renovert en vegg og byttet to vinduer, noe som har ført til ommøblering i stua. Er ikke heeelt i mål ennå, det mangler litt maling her og der, ny tv er bestilt og noen skap skal pimpes med finér. Også må det henges opp bilder. Alt er litt midlertidig fortsatt, men tenkte jeg skulle by på et par glimt av den nye sofakroken vår allikevel.

Velbevandrede fjeldborglesere skjønner kanskje hvor vi har plassert sofaen? Under det nye vinduet, der hvor den lange sittebenken var før. Den er nå historie - noe jeg er godt fornøyd med. Det samlet seg så mye rot i den og det var vanskelig å komme til. Vår nye oppbevaringsløsning er jeg derimot veldig glad for... Den dukker opp i et eget innlegg, så følg med! (Oversiktsbilder av sofakroken kommer også bare vi blir litt mer ferdige).


Vegglampen var en julegave fra meg til meg... Og jeg er så glad for den! Det er Studio Snowpuppes Chestnut-skjerm i grått, på veggfestet Klimoppe, fra samme sted. Denne kombinasjonen finnes snart i nettbutikken min.
Grå/hvit stripete pute (Polka fra Fine Little Day) er helt ny både i sofaen og i nettbutikken. Den finnes forresten i to kombinasjoner til!
"Gran" og "Barr" putene er på lager igjen, og det er også gult Twist a Twill pledd, som synes på bildet. Så har jeg nevnt det om noen skulle lure.
Lyslenken min heter "Tinkafu" og kommer fra Happy Lights, som vi fører på 13.



Les også