onsdag 25. mars 2009

Knottepassion

Fine knotter skal pryde skuffene på vårt laaange skrivebord som kanskje, muligens, forhåpentligvis snart kan bli ferdig (håper du leser dette husfar). Inspirert av alle lappetepper som florerer i blogglandia har jeg nemlig bestilt stoff (www.stoffogstil.no), og gleder meg til å sette symaskinen på dette nye (og fremdeles ikke-eksisterende skrivebordet) for å SY!
Elsker Erostolen vår, og leter litt desperat etter en kompanjong. Trenger ikke være samme farge, men helst samme modell. Denne ble kjøpt på markedet i Birkelunden, da vi fremdeles bodde på Grünerløkka... Jada, det er ikke fritt for at det er enkelte ting man savner her ute i provinsen.

Gårsdagens middagsoppvask

Den var så klissent matchende denne oppvasken, at jeg måtte dokumentere. Mye Rice og Casagent på middagsbordet i går!

Bursdagsgave pakket og klar

Måtte bare knipses, synes den ble så søt:)

tirsdag 24. mars 2009

Rosa ranunkler...

... i mintgrønn vase ble bare så deilig sommer på spisebordet. Får lyst til å sprute farger inn i hele huset! Så det skal jeg gjøre:)

Snill kjæreste jeg har

Sykemeldt og innestengt som jeg er, fikk jeg nydelig sykepresang av min kjære: Lilla Converse!! Gleder meg sånn til jeg kan gå ut og prøve dem på asfalten som ser så veldig, veldig tørr ut. Vært en snartur på yr.no og registrert at det ser heller dårlig ut de nærmeste dagene, så jeg håper kroppen tillater en bitteliten spasertur i sola etterpå. Med de fineste skoa i gata!

mandag 23. mars 2009

Jeg vant, jeg vant!

Er ikke jeg heldig, så vet ikke jeg! Vant kjempefine øredobber hos monome (bildet er derfra), gleder meg til pakke i posten!!

onsdag 18. mars 2009

Nyanskaffelser til heimen

Søøøte bambi er fra Blafre, mens resten av denne herligheten deiset inn på postkontoret i går. Det var julaften og bursdag på en gang å åpne en så stor eske med stæsj, bare til meg. Derfor måtte jeg arrangere en liten shoot:)

Handelen foregikk fra Nordhjems outlet, er ganske så fornøyd med alle kuppene jeg gjorde: superfine oppbevaringsbokser med lilla prikker, "reiseveske" med de deiligste retromønstre (kjøpte tre stk, de var så billige - og fine gaver!), sminkepung, opal glassvaser i yndlingsmintfarge, quilt i 70-tallsmønster tiltenkt kontoret som kanskje blir ferdig en gang, putetrekk med lilla påfugl og to t-skjorter! puh... Og et kjede som kosta 5,- el noe!

fredag 13. mars 2009

Mmmm, middag


Far i huset lekte Jamie Oliver, med særs vellykket resultat! Fantastisk deilig spaghetti bolognese.
Mens mor laget salaten, og drakk vin.

onsdag 11. mars 2009

Et arvestykke

Fantastisk mønster, det skal helt klart grafikeren i huset bruke til noe en vakker dag.

Fikk en rød og speilfløyelsebekledd koffert av mammaen min, full av gammelt "sølv". Litt av en skatt hun hadde på lur i kottet sitt! Veldig mange skjeer, så vi må nok invitere på suppe.

Bambi venter på våren

Nydelige påskeliljer hjelper på vårstemningen. I dag var det lyst nesten til halv sju! Halleluja, jeg begynner å tro på at det faktisk kan bli vår om noen skarve uker. Har for første gang siden barndommen sådd frø i minidrivhus (!), så nå følger jeg spent med på den drivende utviklingen der under plasttaket. Med andre ord store vyer for min første ordentlige hagesesong! Har en søt liten bunke med frø og blomsterkataloger, og har kjøpt min første hagebok. Gleder meg til gress under tærne, peoner i blomst og tomater i solveggen!

Helgefrokost...

Kanskje noe av det jeg gleder meg mest til i uka: lang frokost med deilig kaffe, lys på bordet og en hel uke med oppsamlet quiz i Dagsavisen!
Fin løper? Fikk pakke i posten fra HM!
Les også