lørdag 22. desember 2012

Røde tulipaner.

Røde tulipaner passer faktisk innmari godt hos oss. På tross av fraværet av andre julerøde saker, eller kanskje nettopp derfor? Mens den røde neglelakken tørker (noe må jo matche tulipanene), er jeg kjapt innom for å si god lørdag!
Ta en titt på klikk.no, der viser jeg nemlig frem fjorårets juletre. I morgen skal jeg vise dere årets. Det står nemlig ferdig pyntet og avgir den beste julelukten (ja, luktesansen er tilbake!)...

onsdag 19. desember 2012

"Gran" til jul?
Om du gjerne skulle hatt en "Gran" eller to i sofaen til jul, så rekker du dét! Ny levering puter er nemlig på plass i nettbutikken. Det supersøte babyteppet med samme mønster er også på lager.

Noen ordentlig julegran har vi ikke fått oss ennå... til det har formen vært for skral. Men kanskje Fjeldborgmannen kommer hjem med et ekte, duftende (for dem med luktesans vel og merke), dryssende og ikke minst pyntbart grantre i kveld? Håper det!

tirsdag 18. desember 2012

Fineste pleddene på plass i nettbutikken!

SÅ er pleddene fra Silkeborg Uldvarefabrik/Tina Ratzer på plass hos fjeldborg.no!
100% ren ny merinoull, fine mønstre og deilige farger. Pris: 750,-
Du finner dem HER og du rekker fremdeles å få det levert før jul, jeg må bare ha bestillingen din innen torsdag 20.12.

mandag 17. desember 2012

Julegave-vinner fra fjeldborg.no er:


... tamtatata: Trine med den fine bloggen Høytrykk og kommentaren:
"Jeg ønsker meg plakaten Pirum Parum hvis jeg er så heldig å vinne. Et lodd på meg."

Dermed blir det Pirum Parum fra Fine Little Day i posten til Trine. Takk for deltakelsen alle sammen, og beklager litt sein trekning. Her er det feber og influensa for alle penga, og ting går ikke akkurat i normalt tempo...


Forresten: siste nytt fra Bring som leverer pakker for fjeldborg.no er at så lenge pakken er levert innen 21.12, kommer den frem til jul. Derfor er det fortsatt et par dager å bestille på! 
"Gran" puter, fine babytepper med samme motiv og deilige ullpledd leveres veldig snart hos meg.
Et tips: Om du følger meg på Instagram (@fjeldborg) får du oppdatering på nye varer først!


søndag 16. desember 2012

I glass og ramme.


På fredag fikk jeg litt tid til å fornye toppen av bokhylla. Det er liksom utstillingsplassen min, det ;)
Veldig kjærkomment med noe nytt å se på, og den nye storfavoritten "UP" fra Fine Little Day fikk endelig komme i glass og ramme. Det fine kobberspeilet har jeg hatt en stund, uten å ha fått hengt det opp. Sammen ble de dynamitt, synes jeg!
(Pompoms fra Søstrene Grene, brune flasker, speil, lampe, julekuler og norgesglass fra bruktbutikken, hånd fra Hay, ramme "Ribba" fra IKEA, plakat og kaninlampe fra fjeldborg.no).

Som hos mange andre er det travle dager i Fjeldborgen før jul. Akkurat nå står vi på farten til å få fikset de siste julegavene, og kjøpe juletre. I år skal jeg ha med målestokk, vi ender ofte opp med et altfor kort tre. Høyt og tynt skal det være i år!
Må bare også fortelle at det ligger praktfulle, varme strikkeputer i nettbutikken nå! God samvittighet ligger det atpåtil bak kjøp av disse putene. De er nemlig strikket på atføringsbedriften JobbIntro i Horten her i Vestfold.


Jo! Husk å bli med på give awayen min, det er fortsatt litt tid!

torsdag 13. desember 2012

Box it.
Nå ligger det påfyll av de populære boksene fra Rie Elise Larsen i nettbutikken, og også på 13. Disse er supre på kontoret, barnerommet, på badet - ja, der du trenger en kjekk boks! Dessuten er de sammenklappbare. Men veldig enkle å folde opp og ned. Prisen er det ingenting å si på: kr 75,- pr stk.
 Nytt stjernehåndkle i knallturkis er også på plass. Turkist til jul er fint! Koster kr 85,-
Bildene er tatt på 13. Hvor vi forøvrig har åpent hver dag frem til og med 22. desember, og i helgen som kommer er det jeg som skal holde fortet. Da holder jeg åpent fra 11-16 på lørdag og 14-17 på søndag! Kom innom på den koseligste julehandelen, da vel! Vi har tilbud hver dag i desember, så følg med på 13-bloggen hver ettermiddag for å se hvilket tilbud som gjelder for dagen etter.


Fin torsdag til deg!


onsdag 12. desember 2012

En skatt...
... fra bruktbutikken. Fine gamle julekuler til nesten ingen penger. Liker spesielt godt den øverst til venstre, i turkist med stjerne og prikker.

En slik litt sliten papirboks med julepynt gir meg skikkelig julestemning. I en sånn en hadde vi nemlig den fineste julepynten hjemme... eller det har vel kanskje mamma fremdeles, når jeg tenker meg om :)
Nå har jeg min egen boks, og julestemningen strøymar på hver gang jeg kikker på den! Er det noe bestemt som gir deg akutt julestemning?

mandag 10. desember 2012

...mmm... mozartkuler
Et nytt Fjeldborg-innlegg er nå å finne på Jotuns blogg, Lady Inspirasjonsblogg. Denne gangen deler jeg en julefavoritt, som er lettlaget og veeeldig god, nemlig hjemmelagede "mozartkuler".

Ta en titt innom Lady-bloggen og les hele innlegget HER.


Har du forresten sett at du kan vinne julegaveønsket ditt fra nettbutikken min, fjeldborg.no? Bli med HER!

søndag 9. desember 2012

Fjeldborglotteri!


NÅ er det definitivt dags for en gi-bort fra nettbutikken min, fjeldborg.no! Jeg tar nemlig nisselua på og gir bort en julegave til en av dere fine lesere.
Kanskje nettopp DU vinner dét du ønsker deg fra nettbutikken min!
For å bli med i konkurransen gjør du følgende:

1 lodd: Legg igjen en kommentar i dette innlegget, hvor du forteller hva du ønsker deg fra fjeldborg.no
2 lodd: Del "konkurranseknappen" på bloggen din.
3 lodd: Del ønsket ditt i et eget innlegg på bloggen din, med link til produktet du ønsker deg fra fjeldborg.no 


NB! Denne konkurransen er dessverre kun for mine norske lesere (du kan selvsagt delta selv om du ikke har blogg, husk i såfall å legge igjen en e-post adresse).
Husk å gi beskjed om hvor mange lodd du tar!
Konkurransen pågår til søndag 16.12.12, klokken 18.00.

Lykke til!
tirsdag 4. desember 2012

Pleddtid.

Til bursdagen min i august ønsket jeg meg et pledd jeg kun hadde sett avbildet på nett. Heldige meg fikk akkurat det jeg ønsket meg, og pleddet overgikk faktisk alle forventinger. Det er mykt, varmt og fantastisk fint både i farge og design. Elsker det!
Vi har holdt varmen under pleddet i hele høst, og nå som gradene kryper godt under 10 blå, er det spesielt deilig med et varmt pledd i 100% merinoull.
Bilder lånt fra www.ratzer.dkMange har spurt hvor jeg har fått pleddet fra, og nå håper jeg å snart kunne si at pleddet er å få kjøpt på fjeldborg.no! Pleddet finnes tre i ulike design med grafisk uttrykk, og i veldig mange fine farger.
Hvilket likte du best?

søndag 2. desember 2012

O glade adventstid.

Det siste døgnet har julestemningen virkelig smøget seg på. Snø og mange minusgrader, peisfyring, koselig besøk, pinnekjøtt, akevitt og klementiner.
Og adventslys, masse svibler og lysende stjerner i vinduene. Dette er ei fin tid, altså!Årets "adventsstake" er såre enkel. Fire hvite lys og litt grønt i form av frisk granbar, oppi et kobberfat fra bruktbutikken. Striper med washiteip illustrerer 1-4 symbolikken. Kjapt og enkelt,- en perfekt løsning for dama som ofte er ute i siste liten med slike forberedelser...Den store fine stjerna i stuevinduet fant jeg på MesterGrønn (99,-). Ledning til pære, med stikkontakt fins på Plantasjen (39,-)


Håper din første adventshelg har vært like fin som min!

mandag 26. november 2012

Fine Little Day på plass!
Herlig! I dag er nettbutikken oppdatert med den fineste puta akkurat nå, og nydelige plakater signert dyktige Elisabeth Dunker i Fine Little Day. Stor glede i SÅ gode produkter. Om en ukes tid må jeg innom IKEA og da skal jeg få med meg et par rammer til disse finingene. Hvem av dem som havner på veggen først, er jeg ikke helt sikker på ennå...
(Bare synd dagslyset forsvant før jeg rakk å finne frem kameraet).

Gjett om det har flyttet inn en "Gran"-pute i fjeldborgsofaen? Hihi.
Puta finner du HER og plakatene finner du HER.


torsdag 22. november 2012

Liiiker!
I går kveld (eller natt er kanskje mer riktig), tok jeg meg endelig litt tid til å redigere bilder fra et herlig hjem jeg besøkte tidligere i høst. Det er virkelig superinspirerende. Enkelt og ærlig, og med en nydelig palett. Gleder meg til å fortsette på bildene! (Skal si i fra når bilder fra dette hjemmet er publisert:)

Ha en strålende torsdag!

søndag 18. november 2012

Velkommen til kundekveld!


 

13 ser bedre ut enn noen gang tidligere, og vi gleder oss til å vise frem butikken vår til torsdag! Da er det nemlig duket for kundekveld hos oss, og vi håper du vil ta turen. Benytt gjerne anledningen til å starte på (eller fortsette, alt ettersom hvor du er i løypa) julegaveinnkjøpene :)
Butikken bugner av gode julegavetips!Les også