torsdag 27. juni 2013

Akkurat nå ...

... er de så vanvittig perfekte. Peonene!


Stearinlyset "Tallow" fra Ontwerpduo er fra blomme.no

onsdag 26. juni 2013

Fargekick på en gråværsdag.Er du litt grå til sinns i regnværet, kan det kanskje passe med en aldri så liten fargebombe fra 13? Det fylles på med fargesprakende nyheter hver eneste dag, både av nye og brukte varer.

Når vi snart ruller i gang feriemåneden juli, kommer vi til å holde åpent seks dager i uka (man-lør) fra klokka 11-15, det bør derfor være gode muligheter for feriefolket å stikke innom oss i Halvdan Wilhelmsens allé 13 i Tønsberg (i sveitservillaen ved siden av sykehuset).
Velkommen skal du være!

 


fredag 21. juni 2013Caroline at Patchwork Harmony has featured Fjeldborg on a hometour this week. Read the interview with me, and check out her collection of my photos here.
Thank you for the lovely feature, Caroline!

torsdag 20. juni 2013

Nytt på Lotusfronten!
Høst og nyheter på interiørfronten er som oftest spennende greier. Det er da det skjer! Disse finingene fra Lucie Kaas kommer garantert til å pryde mangt et høstbord om noen måneder. Denne gangen i samarbeid med den norske designeren Sara Skotte, som har utviklet nydelige produkter i porselen. Jeg liker spesielt godt muggen. Men ser vel for meg at jeg kommer til putte blomster i den, fremfor melk...

Nyhetene kommer selvsagt til å finnes på fjeldborg.no, sånn i månedsskiftet september/oktober.
Er jo fint å ha noe å glede seg til når sommeren er på hell (selv om det heldigvis er veldig lenge til)?

Har du forresten fått med deg at jeg lodder ut to smellvakre Lotus-boller fra leverandøren brunthus.no? Klikk deg inn HER og legg igjen en kommentar for å bli med!

tirsdag 18. juni 2013

Sanselige rom.Til høsten kan du se bildene mine i boken Sanselige Rom. Gøy!
Takk for at du spurte om jeg ville være med, Franciska!

mandag 17. juni 2013

Meditasjon.


Nettbutikken er nå oppdatert med flust av nye halskjeder.
Det er meditasjon for meg å lage disse smykkene, da tenker jeg faktisk ikke på noe annet enn fargekombinasjon og rekkefølge på perlene... Nydelig!
Håper litt av zen-følelsen jeg får når jeg lager dem, henger igjen i selve smykket!

søndag 16. juni 2013

Fjeldborg gir bort!


Det er endelig sommer, fjeldborgbloggen har runda 2000 fantastiske følgere (og vel så det) og det er rett og slett dags for å gi noe tilbake til dere fininger som støtt og stadig stikker innom Fjeldborg.


Med på laget har jeg blomme.no som gir bort en fantastisk fin turkisgrønn ullpute fra Tas-ka til en heldig vinner og en lang, fin vimpelrekke fra Engel til en annen heldiggris.Brunthus.no er leverandør av Lucie Kaas i Norge og gir bort to av de populære lotusbollene, en liten i fargen peach og en medium i lys turkis til en heldig vinner (én vinner får altså begge bollene).

Og fra fjeldborg.no loddes det ut to pakker med de søteste midlertidige tatoveringer og en plakat fra Audrey Jeanne til en vinner (én vinner får altså både plakat og tatoveringer i posten).

Totalt trekkes det altså fire vinnere.


For å bli med på moroa gjør du følgende:

1 lodd: Legg igjen en kommentar i dette innlegget.
2 lodd: Legg igjen en kommentar OG linke til give awayen på bloggen din, facebook eller instagram.
Husk å si i fra om hvor mange lodd du tar.

Trekningen foregår den 1. juli ca kl 20.00

LYKKE TIL!

fredag 14. juni 2013

Hjemme hos Vigdis.
For det som begynner å bli en god stund siden, var jeg hjemme hos Vigdis på Nøtterøy og laget hjemme-hos reportasje for Vestfold Blad. Da jeg la ut et sneakpeak på fjeldborgbloggen etter fotograferingen, var det noen som trodde jeg hadde vært hjemme hos Anne. Ikke så rart, for hun og Vigdis er søstre og er like gode på interiør og like sabla flinke til å rydde. Der ligger det nok noe i blodet!

Hele reportasjen kan du lese HER på side 32-33.

torsdag 13. juni 2013

Romantisk.


Foto: Thomas Reisæter

13. juni er vår dato! Og i dag feirer vi fire års bryllupsdag med middag på samme sted som da vi hadde forlovet oss. Klissent romantisk, men det er lov en gang i året.
Dagens program innebærer også Morten Abel og Operaen, så jeg tror vi skal få en fin dag!
Hipp, hipp!


onsdag 12. juni 2013

Lekent. Fargerikt.

De siste par månedene har det vært tre ulike fotograf/skribent/journalist-team her i huset for å rapportere fra Fjeldborgen.
Og hver gang blir jeg spurt hvordan jeg vil karakterisere stilen og interiøret vårt. Jeg stiller det samme spørsmålet selv når jeg er ute på oppdrag som journalist, men det er søren ikke noe enklere å svare på av den grunn. Blir liksom litt tatt på senga hver gang. Og det føles litt kleint...

For det er jo mitt eget, og der ser man seg mildt sagt litt blind etterhvert. Jeg tenker ikke at jeg har en uttalt og bestemt stil. Jeg har samlet og plukket med meg ting jeg liker, som betyr noe for meg og som jeg føler at vi kan leve med over lang tid. Innimellom dukker det opp noen døgnfluer (noen av dem blir fast inventar også), eller trender som bare må testes ut, fordi det er en del av jobben min og fordi jeg har den interessen jeg har. Og fordi jeg elsker å forandre. Og leke. Helst med farger.

Derfor har jeg øvd meg på å si at jeg har en leken stil. Og et fargerikt hjem. Når noen spør.

Hva slags stil vil du si at du har? Det hadde vært gøy å lese!


På bildene ser du:
Apple Papple krus fra Fine Little Day/fjeldborg.no, papirsugerør fra fjeldborg.no, en stor Lotusbolle fra Lucie Kaas/fjeldborg.no, Gran og Barr puter fra Fine Little Day/fjeldborg.no og den skjønne plakaten Fine Little World fra Fine Little Day/fjeldborg.no

mandag 10. juni 2013

Er striper de nye prikkene?

I dag viser jeg frem mitt siste maleprosjekt på Ladybloggen. De før så blomstrete skapdørene er blitt stripete og stramme, og de fine OYOY-knottene kommer virkelig til sin rett.
Titt inn til Lady Inspirasjonsblogg for fargekoder og flere bilder!
 

Pom poms fra Blomme.no

søndag 9. juni 2013

Stjerneskudd og strikkeputer. Og blomster.
Lupiner, syriner, fine grøfteblomster, mengder av ramsløk, rabarbra, løvetann.
Jeg plukker og plukker om dagen, og nyter forsommeren i full drag. Dette er den beste tida!

Har endret litt på veggene mine i det siste, og i stua er både utskrifter av Instagrambildene mine (@fjeldborg) og noen nye plakater kommet på plass. Stjerneskuddet er det Audrey Jeanne som har laget og det finner du i nettbutikken min, mens det fine geometriske trykket er fra RK Design/Society6, akkurat som gode, gamle Tiger Says Meow.Disse vakre strikkeputene er forresten på plass i nettbutikken! De er utrolig fine hver for seg, men sammen er de rett og slett dynamitt!

Fin ukestart til deg, snart er det mandag igjen!

Les også