lørdag 14. desember 2013

Fri frakt på fjeldborg.no i helgen!mandag 9. desember 2013

Puter, puter, puter.


Foto: littleredstuga.se  
Veldig søte nyheter fra Fine Little Day/Little Red Stuga er på plass i nettbutikken i kveld, og er uten tvil fine julegaver til snille barn.
Happy/Sad-puta er knallfin, og havner garantert på et barnerom veldig nær meg... ;) Det gjør nok også bjørnen "Bruno", som bare er søt og god (trekkene passer til barneputer på 40x60 cm):"Gran" putetrekk i mange farger er også tilgjengelig. Min nye favoritt er den lysebrune, den står så fint til kobber og messing!
Den alltid like populære varianten i hvitt med sorte trær har jeg nå et begrenset utvalg av på lager, så om du ønsker deg en slik til jul, bør du være kjapp på labben, for her går det unna!

Posten lover levering før jul om pakken er innlevert den 16. desember. Jeg må derfor ha din ordre innen 15. desember om du skal være garantert levering til jul. Hei hvor det går, plutselig er det bare to uker til julefreden senker seg!

mandag 2. desember 2013

Sjekk ut Årets Vakreste Julekalender!


Det har vel neppe gått en levende sjel hus forbi at det både var 1. desember og 1. søndag i advent i går?
Lady Inspirasjonsblogg betydde det startskuddet for en fantastisk pakkekalender, og fjeldborg.no var stolt første sponsor av en kalendergave. En vakker Moth-lampe i rosa papir fra Studio Snowpuppe skal snart sendes til en heldig vinner blant de veldig mange påmeldte. Takk for super respons!

Hver dag deles det ut nye, herlige gaver, så det er bare å følge med! Jeg lover, her er det mange godbiter du ikke vil gå glipp av ;)
Det koster ingenting å være med, trykk bare på påmeldingslinken i dagens innlegg på Lady Inspirasjonsblogg og fyll ut skjemaet (du må melde deg på på nytt neste dag, om du vil være med på en ny trekning).
I dag kan du vinne en alldeles henrivende sukkertøyskål fra flinkeste Ment!
Les også