fredag 29. juni 2012

Fredagsfint.


Brune-flasker-samlingen vokser stadig. Pyntet med gressløk og oregano gjør de seg ekstra godt ved vinduet. Lyset lager så fine refleksjoner i glasset.
Veldig fornøyd med antallet: 7. Det MÅ være oddetall. Så om det skal komme flere brune flasker i hus, bør det gjerne dukke opp to i slengen. Koko? 


I går var vi en snartur innom markedsdag og kveldsåpent sentrum, og jeg "fyndat" denne fine skjorta. Perfekt fargekombo, og veldig fin til jeans. Finner nesten bestandig noe jeg liker fra Saint Tropez. Gleder meg til å ha den på. For eksempel på cocktail/campingbursdag hos mammaen min i morgen. Det er viktig å konkretisere behovet ved nyanskaffelser...

Nå er det hjemme-alene-kveld med mumsing av jordbær rett fra boksen, litt smågodt og kanskje en bitteliten øl... Og Sin City på Nrk3 - den er absolutt vel verdt å se en gang til!
I morgen står jeg på 13 - gi deg gjerne til kjenne om du leser bloggen, det er alltid så hyggelig å møte lesere i levende live!


Fin fredagskveld til deg!

13 kommentarer:

 1. hva en fin brun flaske samling og delikate blomster! Jeg absolutt elsker skjorten din, jeg elsker neonfarger! håper du får en flott filmkveld og en herlig markedsdag i morgen!

  SvarSlett
 2. Knallfin flaskesamling og nei da, det MÅ være oddetall;)
  Håper du får en fin helg i din nye vakre skjorte.

  klem fra meg

  SvarSlett
 3. Oddetall er viktig, og 7 er mitt
  lykketall...

  SvarSlett
 4. Oddetall? Alt bør være i partall. Og hvertfall ikke et primtall. Da går det jo ikke opp, og en blir ensom. Koko her og;)

  SvarSlett
 5. Bruneflasker er så fint! Hihi, ja oddetall er viktig ;) Takk for herlige bilder og inspirasjon. Alltid så godt å komme innom deg og blogen din! Sommerhilsen fra Mumsi

  SvarSlett
 6. Så heldig du er som har den flaskesamlinga! Klart det må vere oddetall ;)
  Skulle ønske eg var litt nærmare nr 13, så hadde eg fått sett både der og deg.
  Ønsker deg ein fin ein!

  SvarSlett
 7. Enig i oddetall, med mindre det er kopper. Da må det være partall. :)

  SvarSlett
 8. Fine bilder. Fikk ei sånn brun fin flaske selv i går av ei snill dame. Det ble revy i Bakgården på oss. Helt riktig å stå opp sakte idag med kaffe og pc på senga;) Go vakt på 13

  SvarSlett
 9. Kjempekule flasker! Jeg har også en tendens til å få dilla på ting. Mannen min synes det er en smule koko. Jeg synes du høres helt normal ut ;)

  SvarSlett
 10. Enig!! MÅ være oddetall. Når jeg dekker bord og grupperer vaser og lysestaker/ telysestaker, setter jeg sammen tre og tre. Blir finest synes jeg. Men så kan det bli dyrt da...

  Jeg kjøpte nettopp en fin høy brun vase på Åhlens. Hyperbillig, litt sånn apotekeraktig. Eeeelsker den....

  SvarSlett
 11. Stilige flaskene!! Ønsker meg sårt en vinballong!
  Enig med oddetallene, noe som skurrer hvis ikke.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også