torsdag 21. juni 2012

Mugger med vilt innholdVille blomster er noe av luksusen med sommer. Gå ut og plukke i vei, helt gratis.
Komme hjem og sette blomstene i vann i en fin mugge. Markblomster er desidert søtest i mugge, synes jeg. Jeg falt så innmari for denne mugga som kollega Katherine13, fant i forrige uke. Klarte ikke å glemme den, så den måtte få bli med hjem denne uka. Er særlig betatt av grønnfargen (endelig fant jeg den grønnfargen jeg har tenkt på men ikke visst helt hvordan så ut), det utviskede på hanken og firkantene. Og formen. Ja, generelt ganske betatt av en liten mugge akkurat nå...


På kjøkkenet står det revebjeller i en god gammel traver, nemlig den turkise muggen fra Rice, som jeg sikkert har hatt med på et utall bilder opp gjennom. Bare fordi jeg liker den så godt. Og lilla og turkis kommer jeg visst stadig tilbake til, det er litt Ingrid-farger det liksom.

Det er lange dager og sene kvelder i Fjeldborgen om dagen, mye som skjer og mye som skal gjøres, noe jeg stort sett er veldig takknemmelig for. Dere får ha tålmodighet med mine noe sporadiske innlegg så lenge!
PS. Snart blir det en liten gi-bort, for jeg har nettopp postet mitt femhundrede innlegg. Krøss i taket!

6 kommentarer:

 1. super vakre blomster! ja sommer får alt til å helle ut fra skjulestedet, både blomster og mennesker :-) veldig bra helg for deg!

  SvarSlett
 2. Ja er ikke det luksusen med sommer'n! Flotte mugger du har, likte spesiellt den turkise, herlig farge:) Flotters dag til deg

  SvarSlett
 3. De var så fine, både muggene og bukettene!
  Klem, PiPa

  SvarSlett
 4. Gratulerer med 500 innlegg! :) Så moro å komme innom bloggen din hver dag og titte litt. Elsker huset ditt! Og de muggene var jo bare såååå skjønne! Ønsker deg en riktig fin midtsommer Ingrid! :)

  SvarSlett
 5. Det er så koselig med markblomster i fine krukker - sommerlykke!
  Ha en flott st.hans! Vi har grillet, vasset i sjøen, tent bål og kost oss hele dagen og nå sover to små hjertegull ganske så utslitte i sengene sine:)
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 6. Takk for koslig tips, dette skal jeg gjøre! :D Merker jeg kjenner sommerlukten allerede.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også