mandag 3. mars 2014

Kalendertid.
Det var jammen på tide! Både med et nytt innlegg og den nye årskalenderen på bildene over. Plutselig skriver vi mars!
Sjeldent har det vel vært mer spennende å følge med på kalenderen i fjeldborgheimen enn i disse dager. Magen er offisielt høygravid, med under 40 dager igjen til termin. Vi gleder oss sånn til å hilse på den morsomme turngutten vår, og det aller meste er på plass rundt oss nå, noe som føles godt for en ekstrem-redebygger...

Nettbutikken kommer til å tikke og gå som vanlig, men det er fjeldborgmannen som vil være sjefen, og svare på de fleste henvendelser når jeg går ut i permisjon. Når det kommer til vareutvalg, har han derimot lite han skulle ha sagt ;) I dag har jeg lagt ut noen små nyheter, blant annet den superfine årskalenderen fra Snug. Denne finnes også i en pudderrosa/soft pink variant, som er minst like fin som den hvite!
Foto: Snug.

Også disse knallfine kortene er tilgjengelige i sjappa. De selges i 3 pk, og gjør seg utrolig godt på veggen, gjerne sammen med andre print. For eksempel ABC-printet som nå er på lager igjen.

Jeg har pyntet litt med en annen nyhet fra Snug. i stua, og satser på å komme meg tilbake i "bloggemodus" med et nytt innlegg om dette veldig snart!

Fin mandag!

3 kommentarer:

  1. Så flott å ha deg tilbake på bloggen! Nyt dagene med magen! Så mye fint du har i butikken din! :)

    SvarSlett
  2. Åh, klikket hjem både kalender og postkort fra Snug i forrige uke, skulle gjerne "ventet" på deg heller! Neste gang:) lykke til med mageinnspurt!

    SvarSlett
  3. For en ufattelig fin kalender! Åh, nydelig!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også