lørdag 8. mars 2014

Drømmeferie: Mauritius / del 2.
Jeg fortsetter med en aldri så liten ferieparadiskavalkade fra fjorårets Mauritiustur.
Ikke til å komme unna at vi koste oss masse på stranden - det var liksom førsteprioritet på denne turen. Deler av familien fikk testet både tube, vannski og wakeboard...Det var regntid da vi var på Mauritius, noe som ikke innebar annet enn at det kom et par veldig behagelige regnskyll i løpet av dagen. Regntunge skyer dukket opp på et blunk, og forsvant like fort etter at de hadde tømt seg.
Den eneste dagen som var skikkelig grå på hele turen, dro vi på "delfinsafari" og etter en lang og humpete båttur fikk fjeldborgmannen nesten oppfylt drømmen om å svømme med frie delfiner.Den nærmeste byen til hotellverdenen vi befant oss i, var Grand Baie, en skikkelig turistby med en hel del "turistbutikker" og et aldri så lite kjøpesenter. Litt hverdagsliv greide vi allikevel å fange på minnebrikka. Fisketorget som bare luktet fersk sjø lå rett ved stranden, og utenfor et privathus så det ut som om eieren av bilen hadde plukket bananer og ananas rett fra hagen og var på vei til et utsalgssted. Fare for kokosnøtt i hodet! Jeg spiste fersk kokos til frokost hver dag - godt!Solnedgang sett fra suiten vår. Intet mindre enn fantastisk vakker.
Ah!


Alle foto: Vidar Aune Westrum

2 kommentarer:

  1. Lovely photos of what looks like a lovely trip. Since it's not too far from here, we should pop over there some time.

    SvarSlett
  2. Gosh! Solen skinner i Stavanger, men her trengs det litt flere palmer og mange flere plussgrader hehe :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også