torsdag 6. mars 2014

Hönefoss på impuls.Det er ikke så ofte jeg får iveren over meg til å utrette en hurtigforandring her i heimen lenger. Men for noen uker siden smalt jeg opp noen speilfliser over komfyren, helt på impuls. Det gir sånn et deilig kick! Heldigvis liker både fjeldborgmannen og jeg resultatet også, så alt er såre vel.
De finfine speilflisene heter Hönefoss (jada, de er skikkelig 80-talls) og kommer fra IKEA, som forøvrig har en velfungerende nettbutikk.  Noe vi her ute i provinsen setter stor pris på.
Vi venter en levering derfra i løpet av den nærmeste uken, og satser på at vi blir like fornøyde som forrige gang vi bestilte. Superdigg å slippe og trekke en tung kropp (og føtter som for tiden trives best uten sokker og sko på) rundt på IKEA akkurat nå!
4 kommentarer:

 1. Stilige fliser:) Ikke så greit å ha med baby på Ikea heller.., ( ikke alle babyer liker å kjøre bil desverre..) så skal snart bestille til det nye huset fra nettbutikken deres selv. Selv om jeg gjerne skulle vært der å kikket..., men da hadde det også blitt mye dyrere, kjøper alltid mer enn planlagt når man er der..:)

  SvarSlett
 2. Å, de var fine!!! Hva henger du de opp med??

  SvarSlett
  Svar
  1. Det følger med dobbelsidig teip! Veldig enkelt og sitter overraskende godt fast :)

   Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også