onsdag 10. juli 2013

Løp og kjøp...... Kamille nr 14 som er i butikkene nå!
Der kan du nemlig se utestuereportasjen min. Kan love dere at vi koser oss her ute, noe som smaker ekstra godt etter fjorårets (og året før der...) strev og slit.
I år skal vi "bare" snekre trinn rundt terrassen og kanskje lage en låvedør til utestua. Så venter vi på oktober og snekker, og hele ytterveggen mot nettopp terrassen som skal få ny kledning OG isolasjon! Oh my.
Blir deilig å ikke gjøre akkurat denne jobben selv! Men er skrekkelig stolte av utestua vår, da.
8 kommentarer:

 1. Utrolig fin utestue! Gleder meg til å se reportasjen. Jeg trenger all insiprasjon jeg kan få da jeg selv renoverer en utestue som er bygget av gjenbruksmaterialer en gang på 80-tallet! Utestuen er like fin, men trengte maling (den har vært brunbeiset) Nå er den nymalt, bare tak og gulv gjenstår samt finne en god innredning. Ha det fint i din stue ute i det fri! Hilsen Stilleben

  SvarSlett
 2. Veldig, veldig fin! Gler meg også til å sjå reportasja. Tøft med stolane i forskjellige fargar. Og så fint og koseleg uteområdet er også. Flinke dokke er!

  SvarSlett
 3. Så flott, har lurt på hvordan det har blitt! Gleder meg til å se reportasje i bladet.
  Ha en fin onsdag!
  Hilsen Signe.

  SvarSlett
 4. Hei Ingrid! ja, nå har jeg løpt og kjøpt og må si jeg har kooost meg med reportasjen fra utestua din! Så koselig med de malte stolene i kjekke farger og så masse fine puter! Kjempefint! Syns det lille bordet passa så fint til sofaen også. Du er så flink! :)

  SvarSlett
 5. Jeg har lest reportasjen og har nytt synet av den fine utestua! Skulle gjerne ha hatt en sånn en kjenner jeg. :)

  SvarSlett
 6. For en fin uteplass! Digger stolene i forskjellige farger! :)

  SvarSlett
 7. Jeg trodde jeg "løpte og kjøpte", men må ha sneglet, for skuffelsen var stor du jeg hadde kjøpt ov lest og fortsatt ikke hadde fått sett utestua jeg hadde gledet meg til å se. Etter en sjekk på bloggen din så jeg imidlertid at jeg hadde kjøpt nummeret etter :-( Det viser vel at jeg er i feriemodus, som jo et bra, men likevel, er det noen sjangs for at du kan legge ut en faksimile av reportasjen nå når den ikke lenger er til salgs??

  Spent hilsen fra Marit

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også