mandag 7. januar 2013

Velkommen 2013!


Foto: oyoy.dk

I år ble det visst en real juleferie fra bloggen på meg. Det har rett og slett vært nok av andre ting å henge i med, og uke 1/2013 forsvant med i dragsuget. Men nå er jeg i gang igjen! Jula er endelig ryddet ut av huset og jeg er superklar for de berømte blanke arkene som følger med et nytt år.

Bildene over er hentet fra OYOY, en av vårens nye leverandører til nettbutikken min! O glede, for her er det mange fine saker!
OYOY er ganske nyetablerte, og jeg gleder meg over å være en av (foreløpig) få norske forhandlere. De første produktene er allerede underveis til Fjeldborgen, og vil være på plass på fjeldborg.no i løpet av neste uke.
(Følger du meg på Instagram, er det der jeg er flinkest til å si ifra med en gang det ligger nye produkter i nettbutikken: Søk etter "Fjeldborg", så finner du meg :).

"OYOY creates high-quality products focusing on form, function, colour and exquisite materials.
We are inspired by the classic, Scandinavian style, adding undertones of simple, Japanese design and a passion for combining colour and materials. The result is a unique blend of simplicity and colourful design."

I mitt siste innlegg før jul "lovet" jeg jo å vise frem årets juletre dagen etter... Slik gikk det jo ikke akkurat, så her er det! Publisert på bloggen samme dag som det ble fjernet fra stua ;)
Nå er det atter god plass og litt mer luft rundt møblene. Puh! (Selv om det var koselig så lenge det stod på. Julen er litt sånn).

Ha en strålende mandagskveld godtfolk!5 kommentarer:

 1. Elsker OyOy...netthandel begynner å bli farlig...hehe.
  Nydelig juletre! :)

  SvarSlett
 2. vilken söt och fin gran ni har! God fortsättning!

  //Annelie

  SvarSlett
 3. Får man fråga hur granen står i hinken? Kom på att jag har en jättefin hink hemma som skulle kunna användas precis såhär :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Treet er først satt i en vanlig juletrefot (en sånn ganske stygg plastikksak i grønt og rødt), og så er denne satt oppi bøtta! Perfect match mellom diameteren på sinkspannet og juletrefoten;)

   Ingrid:)

   Slett
 4. Aha, så det var så lätt! :-) Då återstår bara att hitta en fot liten nog att sätta i spannen ;-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også