torsdag 10. januar 2013

Studio Snowpuppe

Som jeg har siklet på disse lampene! De er perfeksjon i mine øyne, så enkle, men allikevel avanserte. Nederlandsk design av Nellianna van den Baard og Kenneth Venenbos. Foldet i papir og med porselenssokkel og stoffledning.
Og gjett hva? Lamper fra Studio Snowpuppe er bestilt til fjeldborg.no! Jeg gleder meg som en unge til å få dem i hus...Alle foto: studiosnowpuppe.nl

20 kommentarer:

 1. Wow! Lekre!! Elsker utformingen og fargene<3

  SvarSlett
 2. Hei Ingrid
  He,he.. jeg må nå le.. vi liker mange av de samme tingene. Jeg satt senest i går og tittet på akkurat disse herlige lampene og blikket mitt hang ved den rosa.
  Sikkert en suksess å disse i nettbutikken din!
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. De er helt fantastisk fine!!!

  SvarSlett
 4. Disse er så kule! Jeg oppdaget dem på Etsy for en stund siden, og har hatt en lagret som favoritt lenge.

  SvarSlett
 5. Åh, nyyyyyydelig! Gøy å oppdage nye saker og ting! Gleder meg:)

  SvarSlett
 6. Å! De lampene er bare nydelige! Har ønsket meg den rosa vegglampen helt siden jeg så den i et magasin for en tid tilbake... Så gøy at du får de i butikken din!!

  SvarSlett
 7. Herregud så nydelige. Denne hadde passet fint inn over kjøkkenbordet mitt tror jeg. Hvor mange farger får du inn ? Hva kommer de til å koste ?

  -Adelaide

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Adelaide,

   Ja de er helt vidunderlige!
   Jeg får inn hvit, grå, turkis, gul og rosa i modellen som heter "Moth" (det er den minste, som er mest "kantete", du ser den blant annet på de to nederste bildene) - denne kommer til å koste 559,-
   "Chestnut" som er litt større får jeg foreløpig inn i hvitt og grått, denne vil koste 799,-

   Ingrid:)

   Slett
 8. Yes! Har lenge lurt på hvordan jeg kunne få tak i en slik :) Vet du om du får inn vegglampe-modellen også? Og så lurer jeg selvsagt på pris, jeg også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bente,

   Vegglampe-modellen lå faktisk ikke som en mulighet da jeg bestilte, så det må jeg undersøke nærmere. Den er jo lekker smekker:)
   Se i svaret over for å se priser!

   Ingrid;)

   Slett
 9. Åh, så fantastisk! Jeg har siklet på disse lampene i en halv evighet :)

  SvarSlett
 10. Helt enig! Disse lampene er som små sukkerbomber som kan lyse opp i ett hvert hjem;)!
  Klem

  SvarSlett
 11. Wow Stilig. Den grønne er knasfin.
  Klem

  SvarSlett
 12. Bloggverden er fantastisk...disse lampene har jeg også hatt lyst på helt siden jeg så de på noen danske blogger, den rosa er nydelig;)) Ha en fin helg som kommer snart. Klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 13. Så fina färger, jag gillar det här!!! Ha en fin Fredag.

  SvarSlett
 14. Har også siklet på de lenge...
  Vakre, vakre.

  Tror jeg er blitt litt av en lampefetisj. Er så mye vakkert der ute og sliter skikkelig med å velge til huset. Mye vil ha mer, helst gjenbruk, men også nytt vil jeg ha. Pose og sekk, ja takk begge deler. Når jeg i tillegg er en vingleguri uten like, er det bare håpløst ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Siw,

   Enig med deg, lamper er utrolig gøy. Det finnes så altfor mange gode varianter, skjønner du lider under valgets kval:) Blir spennende å se hva du ender på!

   Klem Ingrid

   Slett
 15. Å, herregud jaaaaa!!! Disse har jeg siklet på i evigheter, var på vei til å kjøpe en gang men ble jo så innmari dyrt med den momsen og frakt... Nå må jeg bare finne ut h-v-o-r og begynne å spare. Herregud, nå jeg ble glad! Sånn overfladisk glad:)

  SvarSlett
 16. Hei,
  nydelige lamper som jeg også har sett på en del danske blogger. Men vasene er jo også superlekre, får du ikke inn noen av de?

  Hisen Maria

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også