torsdag 24. januar 2013

Matt panel-lykke.
Jotun Lady lanserer ny maling - Lady Supreme Finish Supermatt - og jeg har fått teste på mine gamle panelvegger! Den nye malingen er nemlig skapt for å male panel, og den er matt og lekker, slik Lady Pure Color er for slettvegg.
Dessuten en drøm å jobbe med og kort tørketid (fint for utålmodige damer som meg...).
Det er fortsatt trapperommet som har vært under "behandling" og i den forbindelse benyttet jeg anledningen til å bytte lampe. Lamper er så gøy! Skulle gjerne hatt plass til mange flere... Den perfekte "trappelampen" fant jeg hos designbelysning.no , som har innmari mange fine lamper å velge mellom. De har godt utvalg av lamper fra Bloomingville, House Doctor, Kartell og Herstal og leverer utrolig raskt. Selv rett før jul:)Min lampe er fra Bloomingville og du finner den her.Døra inn til kontoret er malt med Lady Supreme Finish Superblank, og vi er strålende fornøyde med fargen. Den gir skikkelig karakter til rommet. Nå gleder jeg meg masse til å få bildeveggen på plass i trappa igjen, den har nemlig ligget i en haug på gjesterommet veldig lang tid...

Den fantastiske korallfargen er helt ny, og jeg digger den. Min gamle vase ble veldig ny etter et dypp rett i malingsspannet. 

Besøk Ladybloggen for å se innlegget mitt og fargekodene jeg har brukt!

27 kommentarer:

 1. Svar
  1. Thank you, Will - so do I!
   It´s such a fresh look:)

   ;) Ingrid

   Slett
 2. Å, dette likte jeg godt, Ingrid! Du er så flink! Digger fargene du velger.

  SvarSlett
 3. Flott, inspirerende innlegg. Dette trengte jeg. Jeg har nemlig kvadratmeter på kvadratmeter med panel å male + dører. Dørfargen var utrolig fin.

  SvarSlett
  Svar
  1. Oioi, lykke til!! Er virkelig veldig fornøyd med dørfargen. Den er knall og dus på en gang og forandrer seg veldig med lyset. Spennende!

   Klem Ingrid

   Slett
 4. Hvor er det blevet godt - det maling burde jeg bruge til vores paneler, for jeg synes de skinner lidt for meget..især når jeg tager billeder ; )

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, da bør du prøve den supermatte malingen, jeg er helt solgt!
   God helg!

   ;) Ingrid

   Slett
 5. Takk for denne inspirasjonen. Jeg skal nemlig male hele hytta innvendig utover våren. Nå er alt furupanel. D
  Jeg skulle ønske du fjernet kommentarsperren. Det er så vanskelig å tyde. Men nå prøver jeg igjen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Drude, så bra at du får inspirasjon til panelprosjektet ditt, det er tidkrevende jobb:)
   Jeg skulle også ønske at jeg kunne fjerne kommentarsperren, men det fungerer dessverre så fryktelig dårlig. Det dundrer på med spam i kommentarfeltet med en gang (har testet uten sperre) - og det er så lite hyggelig. Forhåpentligvis greier den flinke mannen min å skaffe tid til å lage en egen sperre, som blir mindre kryptisk (men like effektiv) å komme seg gjennom:) Men enn så lenge...

   Ingrid;)

   Slett
 6. Veldig fint ble det. Godt med gode malingstips.
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei - heldige dere som har panelte vegger - lite er finere enn det, syns jeg:) Fantastisk flott korallfarge også - tror det må bli løp og kjøp og mal et lite bord i helgen!

  Fin helg fra Bente!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bente!

   Ja, "Sorbet" (korallfargen) er helt glimrende. Den er dessuten superfin mot grått og sort. Lykke til med maling! Ha en strålende helg.

   Klem Ingrid

   Slett
 8. Vakreste fargen på den døra!!!!
  Ønsker deg en NydeligFlott fredagskveld!!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 9. Åh! Så fint! Nå må jeg vel ut å kjøpe ny maling til panelen igjen;-) lekker farge på den døra også! Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 10. Fin lampa från Bloomingvill, men har du en röd eller rosa glödlampa för på deras hemsida så ser de ju inte så skirt rosa ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kommer nok av at lyset er dimmet ned. Jeg har halogenpærer i (disse er hvitere enn glødepærer) og når lyset dimmes opp blir også lampen hvit.
   Ingrid

   Slett
 11. Simple love...

  Kisses

  www.durabilite.es

  SvarSlett
 12. Så utrolig flott! Men, hvordan kommer dere til i hele rappeoppgangen? stillas? i trappen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ikke en enkel utfordring nei. Malearbeidet går forholdsvis greit med forlengerskaft, mens lampen var en tøffere nøtt å knekke. Vi bygde opp en slags plattform og satte en lang stige fra trappen og plattformen opp mot det høyeste på veggen... så klatret fjeldborgmannen opp, satte et bein i vinduskarmen og hadde et bein på stigen... mens jeg stod under og ventet på at han skulle ramle ned. Det gikk heldigvis bra. Men helt greit at vi ikke skal opp der igjen med første!

   Ingrid:I

   Slett
 13. så flott det ble! Jeg har også tenkt å hive meg rundt å male dørene her hjemme. Tenkte da på en type greige farge, men det var så flott og friskt med den blågrønne du har.

  SvarSlett
 14. Elsker fargen på kommoden og løsningen med å dykke vasen i malingen.

  SvarSlett
 15. Er det HERFRA det flotte bildet med den Petrol-fargede døra egentlig stammer fra!! Jeg fant bildet på Jotun sine sider og falt pladask for fargen =) Gøy å finne den egentlige kilden!

  SvarSlett
 16. Har du forresten prøvet Lady Pure color supermatt 01 til glatt vegg?? Har lyst å prøve den i en åpen stue/kjøkken løsning, men vet ikke om den er så matt at renholdet kan bli vanskelig??Kan jo lett bli litt søl og flekker på et kjøkken. Vet du noe om det er jeg veldig glad for tips...

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også