mandag 14. desember 2009

Balancing tea for women...


IKEA leverer som vanlig til tiden, en uke tok det fra bestilling og betaling, og ny sofa står i stua.
I esker. Med 16 siders manual for sammensetting. Fjeldborgmannen har en viktig deadline i kveld og dermed er sammensetting uaktuelt. Fru Fjeldborg skal IKKE skru sofa. Tok av litt papp (akkompagnert av banning) og dermed var prosjekt sofa-ferdig-i-kveld en sagablott.
Madicken er også oppgitt og har nå gått ut som følge av matmors banning. Matmor på sin side, går ikke ut, men puster dypt med magen og tar seg en kopp Pukka Harmonise - Balancing for women, i håp om at hun kan gjenvinne troen på at det vil gå godt i morgen. Tålmodighet er en dyd, men jeg har ventet på å få deilig stor hjørnesofa i flere måneder nå, og sofagris som jeg er ser jeg for meg strikketøy og Pukka te i skjønn forening, nettopp i hjørnet.
Fortsettelse følger...

7 kommentarer:

 1. Gratulerer.
  Det tok sin tid å skru sammen den soffan... gruer meg til å ta av trekke for å vaske den!!

  Lykke til!
  klem

  SvarSlett
 2. Hi hi - kjenner meg igjen i dette. utålmodighet etter å få ting ferdig kombinert med aversjon mot å skru selv... :-)

  Lykke til med oppdraget - gleder meg til å se resultatet.

  SvarSlett
 3. Åhh- så deilig med ny sofa! Det eneste som er kjipt med Ikea sofaer kontra andre sofaer er nettopp det at man må montere den selv...Kjenner meg så godt igjen!
  Gleder meg til å se den ferdig montert i Fjeldborgen!

  SvarSlett
 4. Der har dere fått Verdens Beste Sofa i hus, ja! :) Vi har også Karlstad, men i brun (vi er noen sølegriser og veldig glade i sjokolade!) og som treseter istedet for hjørnesofa.
  Hvis du trenger hjelp med monteringen må du bare si ifra, jeg skrudde faktisk sammen vår helt på egen hånd. Det var riktignok bare en treseter, men er uansett ganske imponert av meg selv :) Tror utålmodigheten etter å få den på plass (mannen var på jobb) gav meg noen ekstra krefter :) Uansett, grattis med ny fin sofa! Karlstad er definitivt den aller beste ikeasofaen :)

  SvarSlett
 5. Hei du :))Denne sofane var kjent og kjær ;)Det var litt styr å sette den sammen men plutselig står vidunderet der og når du omsider kan slenge den ned i hjørnesetet garanterer jeg at du aldri vil reise deg igjen hihi!!
  Den er god å sitte i, rommer mange men ruver likevel ikke så mye så jeg synes det er den ultimate sofaen. Vi skal fjerne trekket i helgen og sette på et rent. Kjøpte et ekstra trekk slik at jeg slipper å vask og få det tørt før det kan settes på igjen. Vi holder på å skru sammen et gedigent garderobeskap til datterens rom på kveldene og det er IKKE morsomt.
  Vi begynner tross alt å bli vant til å få flate pakker inn døra men det er et styr hver gang.Men kos deg med lekker te og omsider ny sofa og så titter jeg innom for å se på resultatet etthvert :))

  SvarSlett
 6. Hei, så flott blogg du har!!
  Hm, tror kanskje vi holder til i samme by (ser på bloggadressen din...hm, på samme side av byen også..) :)

  Spennende med ny sofa da! Den er vel kanskje på plass nå!?
  Kos dere!

  SvarSlett
 7. Glemte helt å kommentere det grønne skapet jeg ser i bakgrunnen på stua..Jeg synes det ser ut som om mitt skap har nøyaktig samme grønnfargen! Er utrolig fornøyd med den. Har forsøkt en del grønnfarger som har blitt grelle og fæle men denne siste satt som et skudd.Min fargekode er S1010-G10Y Er det samme farge tro? Morsomt å se den hos deg i hvertfall :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også