tirsdag 1. desember 2009

1. desember og noen små juleinnkjøp


I dag har jeg hatt min første tidligvakt, og var på jobb kl 0630... det er tidlig. Til gjengjeld tidlig ferdig, så da tok jeg en mini-runde i byen og kjøpte ny lysslynge med lotusblomster (den henger i greina i vinduet) og litt nytt mohairgarn, som jeg skal sette i gang med nå.
På Rema1000 fant jeg de små hekla brikkene på de nederste bildene! 10,- for 2 stk var litt av et kupp synes jeg, så jeg skal helt klart kjøpe flere. Her er det jo uendelige muligheter! Har lyst til å prøve å lime fast noen på det minste vinduet i stua, fine julete "isroser". Men lurer litt på hva slags lim jeg skal bruke for at vinduet ikke skal bli ødelagt?
Røkelsesbrenneren er fra Menu og hakket kvassere enn de i støpejern, fin resten av året også i grunn.
Ikke så mye igjen av kvelden, men litt strikking må jeg rekke:) Fin 1. desemberkveld til alle!

2 kommentarer:

  1. *heia! faktisk så er stolen i "voksenstørrelse", men den er ikke kjempestor heller. men den ser sikkert liten ut på bildet fordi kommoden er så stor;) har snakka med dem ja, og det blir noe av på nyåret, så det er gøy! jeg så ikke dagbladet på søndag- hva gjorde charlie og ella der-nå er jeg spent! *klem v

    SvarSlett
  2. Koselige ting, og så likte jeg veldig godt puta på det nest nederste bildet (selv om den egentlig ikke er en del av innlegget ditt :-) Supernice! Lurer på hvor den kommer fra / hvilket merke det er...

    Ha en fin strikke-kveld.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også