lørdag 17. oktober 2009

Lørdag!Deilige lørdag, strålende vær og en gravemaskin i hagen, sånn går no dagan. Har vært litt fraværende, ser det er over to uker siden siste innlegg! Fikk knipset disse bildene på torsdag, hadde store planer da, men så hang mac'en seg og jeg måtte på jobb, og plutselig er det lørdag. Her er iallefall spiseplassen vår, med mr tolix og mr eames, og herlige mr louis poulsen i taket. Sydd noen nye puter, og er igang med flere. Den lange benken blir jeg liksom aldri helt tilfreds med puteutvalget på, og det er jo litt vondt for en putoholiker som meg. Men den lilla, rosa og turkise varianten ble jeg veldig fornøyd med!
Ha en strålende lørdag ettermiddag og kveld, her blir det først litt rengjøring med påfølgende gulrot i nytt BoligLiv som endelig kom i posten, og spennende tre retters til middag! Hipp hurra for fri og lørdag!

7 kommentarer:

 1. Så fint du har det... virkelig koslig og stilrent!!

  Ha en fin helg...
  klem

  SvarSlett
 2. SYKT FINT!! Nå ble jeg skikkelig inspirert og glad i hjertet rett og slett! Alt er bare helt etter mitt hjerte, fargene, putene, lampene bordet! Nice!!!:):)
  God helg!

  SvarSlett
 3. Så lekkert og gjennomført stilig! Ha en fiiin helg :)

  SvarSlett
 4. Digger spiseplassen din :) Og Poulsen i taket er elsk! Har bestilt en eams daw i dag, bare 8 uker til den kommer *sukk*

  Ha en fin helg videre :)

  SvarSlett
 5. Så deilig spiseplass. Misunner deg benken og alle de deilige putene!! Flink du er til å sy!

  Ha en strålende, kreativ søndag!

  Klem Camilla ;)

  SvarSlett
 6. Knallfin spiseplass! Nydelige puter og farger kombinert med alt det hvite. Vi har nok litt lik smak... MrNostalgia har laget en veldig lignende sittebenk som dere har, men vår er i vinkel, og jeg kjenner igjen to av putene dine :-)
  Ønsker deg en fin søndagskveld.

  SvarSlett
 7. Dere har det jo så UTROLIG fint ;) Helt forelsket i spiseplassen deres..og mr tolix og mr eames...Og poulsen og forresten ;) Synes putene var kjempe fine. Kanskje du skulle hatt noe gult? Litt knæsjt- går nok fint mot det herlige høstløvet du har på utsiden!!

  Ønsker deg og dine en herlig uke.

  KLemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også