tirsdag 20. oktober 2009

Juleprat

Her blafrer Rie Elise vimplene mine i vinden på selveste bursdagen min i sommer. Skikkelig bursdagsfølelse! Men kanskje også en ganske søt julefølelse? Mulig de kommer opp igjen......sammen med dette! Julepynten til denne damen er jo bare knallfin, akkurat passe julete for en anti-rød-julepynter som meg. I år har jeg faktisk tid til å pynte og kanskje bake litt til jul, noe som er veldig hyggelig! Jula er helt klart noe å se fram mot nå i mørket, med høstregn og stadig kaldere kvelder. Her fyres det hardt i peisen, utekatten vår storkoser seg inne, og jeg planlegger julepynten... BoligLiv var fantastisk denne gangen, virkelig en kjempeinspirasjon, så om du skal unne deg ett blad denne måneden... jepp!

2 kommentarer:

 1. Tror det blir et eksemplar av Boligliv denne måneden. Hørt mye skryt om denne utgaven, selvom jeg strengt tatt har brukt opp "interiørmagasin kvoten min" denne måneden ;)

  Tror kanskje jeg skal lage meg noen vimpler selv også til jul. Knallfin den fra Rie Elise. Er som deg ikke så glad i den røde jula. Pastell jul- Ja takk ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hej, kikar in här lite. Vilken jättefin blogg du har med läckra bilder! Vimplarna är supersöta, Rie Elise är en nyupptäckt favorit för mig.
  Ylva

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også