fredag 25. oktober 2013

Snøkrystallskjønnhet.Jo, det føles kanskje tidlig. Men her i huset har vi allerede tatt knekken på en pakke julemarsipanpølser, klementinene har kommet, jeg har sett svibler i butikken og sist jeg var hos mamma hadde hun jaggu kjøpt seg en boks med pepperkaker. Så det er ingen tvil om at den nærmer seg. Julen!

Derfor viser jeg frem den fine julepynten fra Rie Elise Larsen, som er på vei til fjeldborg.no i skrivende stund. Jeg gleder meg til å pynte bordet med glitrende stjerner (det kommer annen superfin konfetti også!) og henge opp de fantastisk fine papirkrystallene. De er virkelig vakre, og kommer i tre ulike størrelser; mini på 15 cm, medium på 30 cm, og stor på 40 cm/50 cm. I nettbutikken vil all julepynt ligge under en ny kategori med det treffende navnet "Julepynt".

De fine glitterstjernegirlanderne hadde jeg også i fjor, og i år har jeg dessuten tatt dem inn i hvitt (i tillegg til rosa og turkis).
Digger dessuten de nye kjøkkenhåndklærne "Crazy Diamond" hvor du får 2 i pakken. Så fine! Og kvaliteten er virkelig noe for seg selv. Får ikke bedre kjøkkenhåndklær. Så sånn er det med den saken.
Alle foto: Rie Elise Larsen.

Nye bokser med ny fasong er også på vei inn. Disse er perfekte til smykker! Skal du gi bort et smykke til jul er det ekstra stas å levere gaven i en lekker boks.


Varene er ikke klare for levering ennå, men kommer på lager til uka og da er det fritt frem for å bestille. Gledings!
(Dere som følger @fjeldborg på Instagram får garantert tidlig nyss i når nye varer ligger i nettbutikken).


Ønsker alle en riktig god, ikke jul ennå, men helg!

6 kommentarer:

 1. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett
 2. De blå og grå snøkrystallene står det navnet mitt på!

  SvarSlett
 3. I don't understand your language but I really like the pictures.

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you! You can use google translate (at the bottom of the page), hopefully you´ll understand more:)

   Ingrid:)

   Slett
 4. Åh, så nydelig julepynt! :) Gledes!

  Stor klem fra Lite hi

  SvarSlett
 5. Skal ikke se bort i fra at jeg kjøper noen snøkrystaller av deg.. De var jo nydelige! Julen nærmer seg ja, juhu!!

  Klem Turid

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også