torsdag 17. oktober 2013

Kylling Tikka Masala.





Kylling kan brukes til så mangt og er en veldig takknemlig råvare å ha på lur i fryseboksen.
En kjempefavoritt her i huset er Kylling Tikka Masala, en rett jeg har spist utallige ganger på indiske restauranter, og som jeg nå begynner å få såpass dreisen på selv, at da fjeldborgmannen spurte om jeg hadde turt å servere min tikka til en inder, så svarte jeg ja, sånn helt uten å nøle engang.

Jeg har som så mange ganger før brukt Trines Matblogg som utgangspunkt, men ettersom jeg har laget denne retten noen ganger, har jeg nok funnet min egen vri etterhvert.
Oppskriften til Trine finner du HER, også finner du sikkert din egen vri etterhvert, du også!

1 kommentar:

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også