onsdag 12. juni 2013

Lekent. Fargerikt.

De siste par månedene har det vært tre ulike fotograf/skribent/journalist-team her i huset for å rapportere fra Fjeldborgen.
Og hver gang blir jeg spurt hvordan jeg vil karakterisere stilen og interiøret vårt. Jeg stiller det samme spørsmålet selv når jeg er ute på oppdrag som journalist, men det er søren ikke noe enklere å svare på av den grunn. Blir liksom litt tatt på senga hver gang. Og det føles litt kleint...

For det er jo mitt eget, og der ser man seg mildt sagt litt blind etterhvert. Jeg tenker ikke at jeg har en uttalt og bestemt stil. Jeg har samlet og plukket med meg ting jeg liker, som betyr noe for meg og som jeg føler at vi kan leve med over lang tid. Innimellom dukker det opp noen døgnfluer (noen av dem blir fast inventar også), eller trender som bare må testes ut, fordi det er en del av jobben min og fordi jeg har den interessen jeg har. Og fordi jeg elsker å forandre. Og leke. Helst med farger.

Derfor har jeg øvd meg på å si at jeg har en leken stil. Og et fargerikt hjem. Når noen spør.

Hva slags stil vil du si at du har? Det hadde vært gøy å lese!


På bildene ser du:
Apple Papple krus fra Fine Little Day/fjeldborg.no, papirsugerør fra fjeldborg.no, en stor Lotusbolle fra Lucie Kaas/fjeldborg.no, Gran og Barr puter fra Fine Little Day/fjeldborg.no og den skjønne plakaten Fine Little World fra Fine Little Day/fjeldborg.no

7 kommentarer:

 1. Elsker stilen din jeg! :)
  Har en fin giveaway på gang for barna. Velkommen inn! Ha en fin dag! klem, Veronika

  SvarSlett
 2. Kanskje akkurat de to ordene jeg ville brukt for å beskrive hjemmet ditt også :)

  Fin onsdag til deg,
  Signe

  SvarSlett
 3. Flotte fargerike bilder, som alltid. Blir alltid inspirert av å se dem. Og leken stil er ganske deg, vil jeg si :).

  Selv pleier jeg og si at jeg har et utpreget høst hjem, hvor det går mye i naturlige varme toner som varierer i løpet av året. Grå, brun, grønn, blå, orange og til tider litt gull og kobber er mine favoritt farger. Svært lite sterke farger.
  Stilen min er vel en eller annen variant av industriell/eventyrlig lekenhet. Pleier og henvise til at jeg vil at huset mitt skal være litt som å komme inn til Indiana Jones. At du skal se at det er en elsker av reise, bøker, historie og kunst som bor der. Er ikke helt der enda altså ;).
  Her i huset er det fremdeles en hel skokk med rom som ikke akkurat oppfyller det å ha noen som helst stil. Men ting må nesten bare komme litt etterhvert.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Herlig med F A R G E R!! ♥

  SvarSlett
 5. Min stil...spør du svigermor sier hun spesiel ;)
  Med det mener hun vell - ikke som andre - eller ikke som hun er vant til.
  Jeg liker å leke, overraske, liker stygfine ting, utfordre meg selv, liker gammelt, liker nytt,
  liker farger, liker det sterile, minner som dekorasjon, nostalgi og at man skal se at det bor barn her. Liker at ting er i forandring, samtidig som man alltid vil kunne se essensen - at det er VI som bor her. Hva skal jeg kalle summen av dette? Et kreativt eklektisk hjem kanskje...

  Siw

  SvarSlett
 6. Hjemmet mitt vil jeg si er "Loppis møter Ikea". Det er gjennomgående hvitt, grått, turkis og blått, med noe svart tilbehør. Mye tekstiler: hjemmesydde puter og vattepper. Mye papir; bøker og blader. Malte brukte møbler og hvite Ikea-møbler.
  Ei venninne sier huset mitt likner Villa Villekulla. Det tar jeg som et stort kompliment!

  Om deres hjem er det bare en ting å si: Misunnelsesverdig!

  Trude

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også