onsdag 10. april 2013

Perler på ei snor.
Den fine gule puta i bakgrunnen er fra Blomme.


For noen dager siden fikk jeg en søt liten pakke i posten. Det var et smykke, håndlaget av Sini i Finland. Perlene har hun selv laget av leire og de har det perfekte håndlagede uttrykket. Skinnsnor som kjede gir den der fine litt upyntede følelsen.
Fargekombinasjonen gul, hvit og fersken talte så veldig til meg, og jeg har funnet ut at smykket passer til det meste jeg bruker av klær for øyeblikket...Sjekk ut Sinis ganske nyåpnede nettbutikk, Sininka (fine studs til ørene i deilige pasteller finner du også her).

English:
A couple of days ago, I received a cute little package in my mailbox. It was a piece of jewellery, handmade by Sini in Finland. She has made the beads from polymeric clay and they have that wonderful handmade touch. Peach, white and yellow spoke to me at once, and I have discovered that this necklace suits most of the clothes I like these days.
Check out Sinis relatively newly opened webshop, Sininka (you´ll find cute pastel coloured ear studs here as well).

1 kommentar:

  1. Fiiin!
    Likte formen...og fargene
    Og at det var så langt
    Ganske mye egentlig ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også