onsdag 24. april 2013

Den ryddige kroken.Bare noen bilder av en ryddig krok på soverommet. I motsatt hjørne er det nemlig kaos.
Hva gjør dere med alt tøyet som er brukt litt, men ikke nok til å kvalifisere til opphold i skittentøyskurven?
Hos oss blir det nemlig liggende litt i en stol, hengende litt på knagger på veggen og litt på en krakk på badet. Ehm. Hadde kanskje vært greit å ha rotet på ett sted i det minste.
Eller rett og slett bruke tøyet til det er skittent nok til å vaskes, før man tar på noe helt rent? (Dét tror jeg er en utopi her i huset...)

Hvor flink er du til å rydde i det halvrene tøyet ditt? Har du noen gode tips, så del gjerne!


English:
Just some photos of the not messy part of our bedroom. In the opposite corner there´s mayhem! 
So I´m asking if you have a brilliant solution for all the half dirty clothes, that´s just been worn once, and are too clean for the washing machine, but not suitable for the closet? Please share!

20 kommentarer:

 1. Ha ha ha... er som oss det der. Har samme problemstilling, og eneste "løsningen" jeg har på det er at det blir flyttet rundt i hauger. Ender oftest opp med at det havner i skittentøyskurven igjen dessverre...
  Men likte veldig godt måten du hadde hengt opp klærne i den ryddige kroken da ;)

  klem Pantonejane

  SvarSlett
 2. Som om jeg skulle skrevet det selv :-)

  SvarSlett
 3. Nydelig oppheng til tøyet, alle har vel et problem med halvrent tøy:)
  Utrolig fin farge på veggene, kan jeg spør etter fargekode?:)
  Ønsker deg en fin kveld
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette er det eneste rommet jeg ikke har fargekode til, for her har vi ikke malt selv. Men Ladyfargen 9915 Morgendis fra Jotun har omtrent samme tone, om enn noe lysere.

   :) Ingrid

   Slett
 4. Så fint hjørne! Likte veldig godt greina! :)
  Jeg har det halvreine tøyet mitt hengende over en gammel trestige på soverommet. Funker greit. Ellers er jeg tidvis så vill og gal at jeg går i de samme klærne to dager på rad. :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Er definitivt like vill og gal som deg til tider, men det blir allikevel en grei "ventehaug" hos meg... Nå skal det sies at den ene i husstanden er hakket mer glad i å bruke forskjellig bukse HVER dag enn det jeg er ;)

   :) Ingrid

   Slett
 5. hm... jeg har faktisk aldri tenkt på dette som et problem... hvis klær er rene nok til å brukes igjen, legger jeg det bare sammen med resten av det rene tøyet - hvis det er møkkete blir det lagt i skittentøyskurven. liker best å samle alt brukbart tøy på samme plass! :)

  SvarSlett
 6. Nydelig, nydelig i den ryddige kroken.
  Elsk!
  Jeg er av og til som Yvonne over her, og litt som Smileull.
  Gubben, han har fått en stor fin kurv på sin side av sengen.
  Tidligere slengte han bare klærne rett på gulvet og tok på seg nye dagen etterpå.
  Nå slipper jeg å irritere meg over at de ligger på gulvet. Nå kan de istedenfor
  ligge i den fine kurven og ruge til han finner ut om han skal bruke de igjen
  eller om de skal i skittentøyet.

  Håper du får masse bra innspill!
  Ta en oppsummering på bloggen etterhvert da vell.
  Vi er mange som kunne tenkt oss kreative løsninger på dette.
  ...og du! Køben?? Ja? Nei?

  Klæm Siw

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenkte på det, å lage et samleinnlegg med alle de gode tipsene jeg håper å på å få inn!
   Lurt med en ekstra kurv til halvveis-klærne, spesielt til han jeg bor sammen med som er "flinkest" til å ikke legge dem hverken her eller der...

   Ikke noe Køben på meg dessverre, kræsjer med diverse andre gjøremål slik det ser ut nå. Dere kommer til å få det så gøy!!

   Klem Ingrid

   Slett
 7. I've exactly the same problem with my half dirty clothes....they are piled on a chair :(
  I love your hanging branch, it's pretty and practical!

  SvarSlett
 8. Her ligger det også bare i en bunke, indtil det i sidste ende alligevel ryger i vasketøjskurven. Min kæreste er også en af dem, der gerne smider det på gulvet, hvor jeg så samler det op... tsk tsk... Det er jo næsten som at have endnu et barn ;)

  SvarSlett
 9. Så fin grein!

  Vi har blitt litt flinkere til å "bruke opp" klærne våre. Vi har ganske lite plass, men jeg skvisa inn en liten kommode på badet til "resteklær". Det var jo uansett mye rot med klær overalt. Vi er mamma, pappa, storesøster og lillebror. Og nå blir storesøster straks 10 år, og begynt å skifte klær i eninga! Så på samme måte som at vi har rester til middag innimellom, for å spare miljø, penger og tid, har vi også "restedager" på klesfronten ;) Fremdeles et stort forbedringspotensiale på den fronten da. Men da har vi noe å strekke oss etter, viktig ;)

  Ønsker deg en fin-fin dag!

  SvarSlett
 10. Jeg bare digger den fine pynteveska! Og den COS-posen minner meg om at jeg må stikke innom der neste gang jeg er i Oslo...
  Og når det gjelder tøy: Mitt halvreine tøy havner på en skikkelig dårlig dag på baderomsgulvet (!), på en litt mindre dårlig dag i sofaen i rommet jeg har klær i, og på en skikkelig flinkis-dag tilbake i skapet. Ellers har jeg blitt ganske flink til å sortere og legge i skittentøyet med en gang etter at vi fikk barn, for nå går vaskemaskina mye oftere enn før. En gang prøvde jeg å ha en regel om at det bare skulle ligge maks tre plagg på ventesofaen, men det varte bare en uke...
  uansett - fin soverom! Gir inspirasjon til vi skal gyve løs på soverommet. Snart. :)

  SvarSlett
 11. Fine bilder Ingrid. Hadde opprydding i klærne selv igår, og godt å få sortert bort det som ikke er brukt på et par år :)
  Med to små og to store i huset, kjenner jeg godt til problemet. Vi har løst det med at jentene har hver sin "reindunk" / Rosa kurv på badet, som de legger de klærne som kan brukes omigjen i. Ca en gang i uka, går jeg over kurven og legger det som er like fint, tilbake i skuffene....

  Systemet fungerer veldig bra, og badekarskanten slipper å fungere som Sandefjords dyreste klesstativ :)

  SvarSlett
 12. Hei hei, såååå godt å lese at mange har samme problem, med litt brukte klær :)
  Jeg henger de opp på en pyntestige jeg har på soverommet.
  Mvh
  Julie

  SvarSlett
 13. For en fin ryddigkrok du har på soverommet. Etter mange systemforsøk med skitne og rene klær på soverommet har jeg havnet på at han har en skittentøysdunk, og jeg har en. Så tar jeg meg av klesvasken for oss begge, for ellers ville alt blitt ødelagt(han er flink til andre ting altså, til å lage mat for eksempel..hehe..) Når det gjelder det som er litt brukt, men fortsatt rent, legger jeg det i skapet igjen. Men hvis det er t- trøyer som er halvrene legger jeg dem sammen med treningstøy, og svetter dem SKIKKELIG ut når det er tid for trim :)

  SvarSlett
 14. Artig..., det var det jeg sto å funderte på i dag når jeg ryddet soverommet - og vi har til og med hver vår kurv til dette, men den er alltid full... Den ryddige kroken din var jo nydelig! Likte greina veldig godt, og den vakre vesken:-)

  SvarSlett
 15. I love your decorating! Get one of those portable clothes hangers and decorate it up (I would probably crochet around mine), then you can enjoy the pretty clothes without having them next to the really clean ones in the closet.

  SvarSlett
 16. Så innmari fint og utrolig kreativt!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også