onsdag 17. oktober 2012

Skinn er alltid in...Jeg liker skinnvesker, og har vært heldig på loppis flere ganger. Skinn som er godt brukt er noe av det vakreste jeg vet om. De fleste skinnveskene jeg har dratt med meg hjem i årenes løp har akkurat denne patinaen og passer i tillegg til det meste. Gull verdt spør du meg.
Denne finingen ble med hjem etter forrige ukes lopperaid, og er jo helt perfekt til papirer... i tillegg går faktisk macen min oppi!Denne dama er i motsetning til matmor helt uinteressert i vesker. Derimot veldig interessert i å sove inne i stolen sin når det regner ute. Fine Madicken.

Fin lille lørdag, folks!

10 kommentarer:

 1. den var lekker :)

  Heldige deg.

  Henriette

  SvarSlett
 2. Elsker brukte skinnvesker jeg også, og har funnet mang et flott eksemplar opp gjennom årene:)
  Hadde jeg funnet denne hadde jeg vært i ekstase! Råflott!

  SvarSlett
 3. Lekker :) elsker også skinnvesker!

  SvarSlett
 4. Deler din forkjærlighet til gamle skinnvesker! Og liker de SPESIELT godt i den fargen du viser her og gjerne litt lysere!
  Utrolig fin var den:)

  SvarSlett
 5. Den er sørme fin. Dejlig glød i skindet. Jeg har lige fundet en kernelædertaske i containeren! Den er meget slidt, men jeg vil gøre et forsøg med læderfedt, for hvis den bliver fin bliver den VÆLDIG FIN:-)
  God dag....
  Kate

  SvarSlett
 6. Oi, det er sånne man bare drømmer om å finne på loppis! Jeg er også veldig glad i skinnvesker, akkurat i den fargen og akkurat så enkle. Og det finner man jo nesten ikke nytt. :) Har et par stykker, da, kanskje de må vises frem på bloggen snart?

  SvarSlett
 7. Den var jo bare skitlekker!! Og som du sier, den fargen passer til alt! Ha en fin torsdag! klem

  SvarSlett
 8. ÅÅÅh jeg er så enig med deg. Skinn er noe som blir penere jo mer det blir brukt :) Ha en finfin kveld videre :)

  SvarSlett
 9. I remember I have one of these from my childhood, I must dig it out and see if I can use it for anything. Nice to bring in old treasures to our lives. Heather

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også