Nå var det opptil flere innlegg uten middagsmat involvert, så jeg drister meg til å friste med litt mat på spyd. Merkelig hvordan ting smaker annerledes på spyd, eller spjut som jo er et mye morsommere ord. Effektivt for barn, ikke mindre effektivt for voksne. Det kan jeg skrive under på...
Greske kjøttboller finnes det en drøss oppskrifter på. Jeg slumper i vei som vanlig, med de krydderne jeg har for hånden, alltid egg, litt melk og potetmel i noe som skal formes til en sammenhengende klump, også tredd på spyd. Stekt litt i panne først, så inn i ovnen i form. Sammen med gresk salat, ovnsstekte poteter og tzatziki lader vi opp til forestående Hellas-tur. Nam!
Som man ser av bildekvaliteten er dette måltidet inntatt noe senere på døgnet enn det foregående.
Man får da likevel et inntrykk av hva som ble servert. Nemlig sataykylling (på spjut forstås) med grov ris og frisk salat med mango, agurk, avokado, thaivårløk, koriander og limesaft. Nam igjen.
Vi juksa litt og kjøpte en sånn ferdig sataysaus på glass hos finfine
My Van her i byen, og den smakte fortreffelig. Kunne ikke gjort det bedre sjøl... kremt.
Skulle gjerne sagt at vi lader opp til å dra til Indonesia også, men dit har vi altså ikke planlagt noen tur, foreløpig.
PS: Håper alle medsøstre har hatt en fin kvinnedag!
Greide ikke la være å nevne det.