mandag 20. februar 2012

Hotellhelg


Vi har hatt fin helg. Sovet på hotell, lunsj på Kolonihagen, luksus-sushi til middag og musikal i Operaen.
Guldsmeden Hotel kan anbefales. På det varmeste. Vakkert interiør, nydelige materialer, god stemning og herlig frokost. Har tidligere bodd på Guldsmeden i København og Oslo-varianten er absolutt godkjent i forhold til "originalen".


Siden vi bodde på hotell på "feil" side av byen, måtte vi ta oss en tur til Løkka. Drikke kaffe og rusle.


Fine Oslo. Fine helg.
Håper din har vært fin også.

7 kommentarer:

 1. Høres ut som en herlig, herlig helg!!! Og så har du fått Fjällrävensekker på 13, så jeg, de er så fine de sekkene! Det kan vi ønske oss alle sammen, må kanskje bli gave til Lisa i juni i alle fall. Deilig å ha gaver på plass i god tid, hehe, så kanskje jeg stikker bortom og kjøper en sånn en dag. Må nok bli en rosa, hvis det er flere igjen! Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. Brodern og dama skryter fælt av Gullsmeden. De henger der av og til når de skal slå ut håret istedenfor å sitte to timer på toget hjem.

  Her har vi bare blitt oppvartet i helga. 3 retters hos venner med overnatting på lørdag. Fastelavensboller og middag hos svigers på søndag i Østfold, før vi vendte nesa hjem gode, mette og fornøyde.

  Nå er det straks fysio og trening med kneet for min del. Har igjen 3 ganger nå. Vært der 2 ganger i uka i et halvt år og kjenner det skal bli deilig å avslutte. Sånn går det når man snubler i soffan, faller i gulvet og slår ut kneskåla...gamle kjærringa ;)

  Fin uke! :)
  Siw

  SvarSlett
 3. Hej!
  Vilken snygg stil du har, har surfat runt här en stund.
  Mycket fin inspiration.
  Önskar dej en fin dag.
  Kram Anette

  SvarSlett
 4. Mmm, hørtes ut som en deilig helg! Jeg er Osloborger i hjertet mitt selv om jeg har flyttet til Bergen. Hehe! Takk for titten og nydelige bilder :)

  SvarSlett
 5. Ser ut som ei fantastisk helg, takk for hotelltips!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også