søndag 20. november 2011

Sylte+Knausgård


Søndag.
Lang frokost med årets første sylte med grov sennep. Liker sylte, og tenker at jeg har jaggu blitt voksen for det likte jeg ikke før.
Også kaffe (til informasjon er det ikke øl i glasset, men eplejuice).
Og Knausgård.
Jøssenavn som den mannen trekker meg inn i sin verden. Har gledet meg sånn til siste bind, og på torsdag kom fjeldborgmannen hjem med bokgave. Så nå leser jeg til langt på natt, drømmer om Malmø og er sint på onkel "Gunnar". Tror ikke det tar sånn kjempelang tid før 1115 sider er fortært... Sammen med julesylta.


Dessuten ligger det en pen gjeng nye puter på Epla. Noen nye stoffer fikk det til å boble litt i sy-inspirasjonen igjen.

Ha en strålende søndag, folks!

9 kommentarer:

 1. Digger lesestolen din. ♥ Har Knausgård bind 1, så får jeg se om jeg går i gang med dem. Har hørt mye skryt. Sylte. Hmmm. Jeg har nesten ikke smakt det, men jeg foretrekker nok syltetøy - enn så lenge. :-) Ha en flott søndag. Klem

  SvarSlett
 2. Herlig når man finner bøker som man bare må sluke. :) Herlige bilder, stilig stol!

  SvarSlett
 3. Jeg kan fortsatt ikke venne seg til smaken av pickles .. men jeg elsker agurk! Jeg bare kom over bloggen din og er så deilig! Jeg håper dette google translator fungerte!

  SvarSlett
 4. Hahahaha....Syllte og Knausgård må jo være et tegn på at man har blitt voksen;) Jeg skulle akkurat til å begynne på første bok da jeg oppdaget at Knausgård var eksmannen til en av mine barndomsvenninner. Dermed hørte jeg på hennes radioreportasje der hun gråter og går i konfrontasjon med fyren. Ergo bestemte jeg meg for å ikke lese en eneste bok i sympati. Selv om jeg må si jeg er nysgjerrig. Hvordan får han det til? Hvordan blir folk så revet med?? og ikke minst hvordan kunne han prestere å forlate verdens skjønneste jente og fremstå som en helt da han var en idiot?? Ikke lett å skjønne:) FINE BILDER og kos deg med boken!!

  SvarSlett
 5. Så fine sidene dine har blitt i stjerneprakt! -nå har de alltid vært litt av en drøm å besøke, men la plutselig merke til at det var noe nytt....

  Skulle gjerne krøpet opp i den lenestolen din med bok og tilbehør :-)

  SvarSlett
 6. Det høres ut som en fin søndag formiddag. Men Knausgården han kunne jeg gjerne klart meg uten! haha

  Klem til deg

  SvarSlett
 7. Elsker bildene og fargene! Ble så inspirert! For en nydelig blog!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også