onsdag 3. august 2011

Gjennestad Hagesenter


Jeg har skrevet om Gjennestad Hagesenter tidligere. Nå har jeg vært der igjen, med kamera. For dette stedet fortjener virkelig å bli sett. Det er god atmosfære, enormt utvalg i planter, hagemøbler og hageutstyr, i tillegg til en skikkelig fin interiøravdeling (med merker som Rice og Ib Laursen). Kafé med rikt utsalg av saft og syltetøy har de også. Knallkoselig.
Fjeldborgmannen fant et hengekøyestativ som faktisk bra ut, i tillegg til å fungere, og han måtte testligge hengekøya. Den var visst veldig god.
Jeg holdt meg stort sett oppreist (måtte prøve en stol eller to), og fant igjen en bolle jeg ikke greide å glemme siden forrige besøk. Nye blomster til blomsterkassa og et fint stativ til klatreplanter fant jeg også.


Eplemost av Liereple og ripssaft ble også med hjem. En tvist jeg liker godt om sommeren er ripssaft blandet med Farris istedenfor vann. Friskt og godt!

11 kommentarer:

 1. Åhhh, så mye nydelige saker og ting i deilige farger!!! Hvor ligger Gjennestad gartneri? Vestfold? Grethe

  SvarSlett
 2. Fine bilder, fine farger, fine blomster :)

  SvarSlett
 3. For en herlig plass :)
  Jeg kunne godt ha tenkt meg en av de hvite kakeboksene!

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 4. Jaaa, Gjennestad er et flott sted :) Har handlet mye der tidligere.

  Mange fine bilder du har tatt :)

  SvarSlett
 5. ÅÅ, den ripssaften husker jeg så godt fra jeg var liten, fikk alltid den hos mormoren min;)) ha en god kveld videre hilsen Wilhelmine

  SvarSlett
 6. ÅÅÅ...for en plass. Perfekt kombo med interiør og blomster. Skal huske dette om jeg er på de trakter.

  SvarSlett
 7. Helt FANTASTISK! Jeg fikk lyst å ta meg en tur (tiltross for at jeg ikke vet hvor det er, og mest sannsynlig er LANGT fra meg,men jeg fikk lyst å dra dit)
  Herlige farger, og bilder! Det lyser opp i et slitent småbarnsmor sinn.

  SvarSlett
 8. Såg ut som et fantastisk hagensenter. Vi har Hageland 3 km fra der vi bor, og de har også Rice og mye annet fint. Alltid mye som frister :)

  SvarSlett
 9. Oi, for eit herlig hagesenter! Mykje fristandes der, ja:)
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 10. Så utruleg kjekt å sjå. Eg har høyrt om Gjennestad fleire gonger, og også fått planter og gåver derifrå (Kjartan vettu). For mange år sidan var Dronning Ingrid pelargonia ikkje å oppdrive i norske butikkar. Kven andre enn Gjennestad klarte få tak i frå ei lokal dame :) Nå har eg også bilete over korleis det ser ut - og ikkje berre Kjartans beskrivelsar. Tusen takk :) KOs deg vidare i sommarsola!

  SvarSlett
 11. Det var noe annet enn plantasjen, ja! Så utrolig koselig det så ut!

  Liereple er noe av det beste jeg vet om også - Lierjente som jeg opprinnelig er!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også