tirsdag 2. august 2011

En solskinnsdag


Heldigvis har det ikke bare vært én solskinnsdag denne ferien, men mange. Fulle av bading, isspising og grilling. Har nettopp kommet hjem fra kveldsdukkert på vår nærmeste strand... Og nå er det helt perfekt temperatur i vannet (kanskje 22 grader?). Ah, jeg elsker sommeren.
Bildene over er fra paradis på jord, som heldigvis ikke er så veldig langt hjemmefra. Passer fint for oss som er så glad i å være hjemme!  En fin rusletur fra parkeringsplassen, gjennom mengder av nyperoser og mellom de vakreste små hus, åpenbarer det seg plutselig en bukt med svaberg og krystallklart vann.
Vel hjemme igjen er det godt å tenne lys ute (den fine flaska med lampeolje er fra Granit, mens fyrlykten med lampeolje er fra Menu), og slenge beina på bordet.
Akkurat i dag har det ikke vært mye bein på bordet, for vi har snekra og malt til den store gullmedaljen. Skal nok få vist noen resultater snart.

Fin tirsdagskveld!

8 kommentarer:

 1. Det høres og ser ut som en helt fantastisk beliggenhet dere har bosatt dere på. Venter i spenning på utestua deres, og om du har funnet gamle industrivinduer :)

  SvarSlett
 2. God kveld!
  Skjønne, skjønne bilder hos deg! Som vanlig :-D!
  Bordet og benkene vi har i hagen vår har min far snekret. Vi har brukt trykkimpregnerte materialer. I dag ble jeg ferdig med å male, så jeg viser nok mer av dem på bloggen snart.
  Ønsker dere fortsatt fine sommerdager!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 3. I love your summery pictures, they are lovely!

  SvarSlett
 4. Your photos are always so beautifull! I love your blog♥

  SvarSlett
 5. Ja, dette var sommeridyll, Ingrid. Elsker bildene dine!

  SvarSlett
 6. Hørtes ut som du hadde hatt en skikkelig bra sommer! Og det beste er jo at den ikkje er over enda:)
  Ett spørsmål.. kordan lage du slike bildecollager på bloggen din? Har du et spesielt dataprogram?
  Riktig god sommer videre til deg:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også