tirsdag 23. mars 2010

Lykkelig nominert!

Hurra! Fjeldborg er nominert i NIB sin spiseplasskonkurranse! Det er kjempestas, og de ni andre nominerte er alle særdeles verdige "motstandere", så jeg er lykkelig bare over å være blant disse ti!
Vil du stemme på meg, sier du? Da klikker du her og trykker på Fjeldborg! Og her må du være rask, for konkurransen er over 24. mars kl. 18.00, og det er jo i morgen.
På spisebordet synes jeg det er veldig koselig å ha friske blomster. Denne buketten har stått siden fredag, og er så fantastisk sommerlig! Muggen er fra Casagent, og den er jeg veldig glad i. Den var noe av det aller første jeg kjøpte på Rafens, da jeg begynte der for mange år siden.
I benken ved bordet vårt dukker det stadig opp nye, hjemmelagde puter... Denne er den nest siste, den nyeste er den grønne/turkise varianten på øverste bilde. Jeg kommer til å sy puter til det er proppfullt her, så nå vurderer jeg å starte en lite puteshop...
I dag stod det hjemmelaga hamburger på middagsbordet. Det er superlettvint middag! Brukte karbonadedeig, ett egg, litt melk, potetmel og salt og pepper, og suste i gang med håndmikseren. Jeg er ikke så glad i hamburgerbrød, og hadde ikke tid til å bake egne, så vi brukte olivenbrød i skiver isteden, mmm. Fetaost og avokado lagde en liten vri, sammen med en slags dressing rørt sammen av ketchup, majones, søt soya og salsa. Godt!
Husk å stemme på Fjeldborg, hvis du likte spiseplassen vår!

18 kommentarer:

 1. Nydelig spiseplass..
  Og for noen puter..ELSKET den gule med blonde på*ME LOVE*

  SvarSlett
 2. Elsker spiseplassen din!♥ Ha en herlig kveld. Klem Heidi

  SvarSlett
 3. Lykke til sjølv frøken! Eg synest jo spiseplassen din er veldig fin, og diggar alle dei skjønne heimelaga putene dine! Den nye puta og den gule med rosa hekladuk er berre til å ete opp!!! :)

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 4. Hej!

  Vilken underbar blogg du har. Jag har börjat blogga och undrar om jag får länka till dig från mig?

  Mvh Hanna

  SvarSlett
 5. Den er jo fantastisk fin Ingrid :) Lykke til i konkurransen. Den lille snuppa mi skal være hjemme med pappaen sin helt til august. Huset kommer vel til å stå greit på huet når jeg kommer inn døra tenker jeg:)

  Digger slagbenken din. Så fresht med alle putene!
  Ha en vårlig og fin tirsdag.
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei! Mi stemme går til din spiseplass,♥ liker veldig godt sammansetninga med nordenbord. tolixstoler, lampene, benken..... ja alt:) Vi skal utvide kjøkken med tid og stunder, og ha ny spisekrok, litt inspirert av din stil. Går og venter på ny benk fra House doctor som skal vere der. -gleder meg!!

  Hilsen Kristine

  SvarSlett
 7. Herlege foto! Og du fekk stemma mi! :)

  SvarSlett
 8. Eg har stemt på deg ;) Knallfine puter :) Klem

  SvarSlett
 9. ikke si det til noen..men jeg stemte på deg;)

  SvarSlett
 10. Sett på bloggen din for første gang i dag og bare digget den. Så på de andre spiseplassene og alle var fine. Min stemme måtte allikevel gå hit. Takk for fin fin blogg;)

  SvarSlett
 11. Ja start puteshop. Jeg blir en stooor kunde:))Går det an å legge inn bestilling på puter?:)

  SvarSlett
 12. Du har en kjempe flott spiseplass, jeg stemmer på deg;)

  Give away hos meg,
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 13. Spiseplassen deres er rett og slett outstanding! Den er en ener rett og slett. Du er i godt selskap men det er ingen tvil om hvem jeg vil ha som vinner!
  Nyyydelige puter! Ha en fin dag videre! Klem fra Kardemomme :))
  Pst! Selvfølgelig har jeg vært inne og stemt på deg ;)

  SvarSlett
 14. Gratulerer!!! Den fargekoordinerte bokhyllen din (som ikke synes her), er helt fantastisk!

  Veldig fresh spiseplass også, liker fargebruken.

  SvarSlett
 15. Jeg stemmer for harde livet på deg. Jeg digger din spiseplass, og har alltid synes at du klarer å få til det lille ekstra. Skulle ønske jeg hadde samme dreisen på interiør som deg. Håper du vinner.

  Klemmer fra Minmill

  SvarSlett
 16. Vilken fantastiskt FIN blogg och vackert hem!
  Jag ska rösta på dig!

  SvarSlett
 17. Gratulere med finaleplass!! Har allerede vært inne å stemt på deg :)
  Putene dine er helt herlige, legger du noen for salg kommer jeg til å "hive" meg over ;o)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 18. Utruleg flott spiseplass du har!! Eg og vil ha sånn lampe over bordet.... Kvar har du kjøpt den? IKEA har jo gode kopiar av franske industrilampar, men det hadde vore kjekt med "ordentlege saker"?! Ha ein fin dag:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også