onsdag 18. november 2009

Hvit Jielde og lampe i sko


Lamper er så gøy! Ikke minst fordi de faktisk har en viktig funksjon og ikke bare er pynt. Jeg liker at tingene både kan brukes og er estetiske. Jieldelampen (den vakre hvite på det øverste bildet) er fra Nr9 og har stått leeeenge på ønskelisten. I forrige uke trasket jeg inn i butikken, bestemt og med en viss triumf - endelig! Vi hadde et gavekort og en tilgodelapp fra bryllupet, og vi er så fornøyde med å ha fått brukt dem på en slik klassiker, som vi ganske så sikkert vil bruke MANGE år på å bli lei av. Jeg sluttet på min gamle jobb på fredag, og jeg må vel innrømme at det var en liten baktanke med å ha kjøpt denne lampen akkurat denne uken... Nå kan jeg se på lampen og tenke på hvor lettet jeg var da jeg kunne legge den gamle jobben bak meg. Ro i sjela er på vei allerede.
Den spreke rødoransje lampen fikk sin plass ganske sent i går kveld, da jeg fikk den lyse (hihi) ide om å lage en skolampe ut av den! Skoen ble fylt med steiner for å skape vekt til å holde lampen på plass, lissene snørte jeg hardt igjen og vips ble alle mine drømmer om mer lys i gangen i form av en loppislampe til 10,- (som ser ut som en Luxo!) oppfylt på fem små minutter.
Noen lurer kanskje på hvorfor jeg ikke bare skrudde den fast i hylleplata? Det var jo opprinnelig planen, men så viste det seg at denne loppislampen slett ikke var komplett med feste, og dermed ble den liggende til spott og spe på det tidligere roterommet i påvente av at vi kanskje fant på en annen måte å feste den på. Not any more! Voila, lampe i sko ala Ingrid.

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Så utrolig hyggelig blogg du har. Jeg skal komme tilbake.
  Måtte smile da jeg så greinen din. Jeg har en plommegrein som står og venter på å bli brukt til et eller annet :)
  Ha en fin kveld.
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Du er kreativ altså! :-) Herlige lamper og det er så fint med noen friske fargeinnslag innimellom alt det hvite.

  SvarSlett
 3. *grattis med finfin jielde lampe! supermorsomt det du har gjort med lampa i gangen også! gleder meg til å se huset i rom 123*klem og god helg fra vigdis

  SvarSlett
 4. *så gøy-da gleder jeg meg til det dumper ned i postkassa mi en gang på nyåret! adr. er: vigdisjarness@hotmail.com

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også