onsdag 15. januar 2014

Godt nytt år!Oioi! En hel måned er gått siden forrige innlegg... En helt uplanlagt pause, fylt av livet, jobb, julestri og julefri, oppussing og lekkasjer i ruskeværet, i tillegg til en voksende mage. Det har rett og slett ikke vært tid eller plass til flere elementer. Deilig og egentlig helt nødvendig, men nå savnet jeg bloggen!

Vi har renovert en vegg og byttet to vinduer, noe som har ført til ommøblering i stua. Er ikke heeelt i mål ennå, det mangler litt maling her og der, ny tv er bestilt og noen skap skal pimpes med finér. Også må det henges opp bilder. Alt er litt midlertidig fortsatt, men tenkte jeg skulle by på et par glimt av den nye sofakroken vår allikevel.

Velbevandrede fjeldborglesere skjønner kanskje hvor vi har plassert sofaen? Under det nye vinduet, der hvor den lange sittebenken var før. Den er nå historie - noe jeg er godt fornøyd med. Det samlet seg så mye rot i den og det var vanskelig å komme til. Vår nye oppbevaringsløsning er jeg derimot veldig glad for... Den dukker opp i et eget innlegg, så følg med! (Oversiktsbilder av sofakroken kommer også bare vi blir litt mer ferdige).


Vegglampen var en julegave fra meg til meg... Og jeg er så glad for den! Det er Studio Snowpuppes Chestnut-skjerm i grått, på veggfestet Klimoppe, fra samme sted. Denne kombinasjonen finnes snart i nettbutikken min.
Grå/hvit stripete pute (Polka fra Fine Little Day) er helt ny både i sofaen og i nettbutikken. Den finnes forresten i to kombinasjoner til!
"Gran" og "Barr" putene er på lager igjen, og det er også gult Twist a Twill pledd, som synes på bildet. Så har jeg nevnt det om noen skulle lure.
Lyslenken min heter "Tinkafu" og kommer fra Happy Lights, som vi fører på 13.6 kommentarer:

 1. Flotte bilder. Stilig interiør ;-)

  SvarSlett
 2. Så koselig å se et nytt bloggeinnlegg fra deg:) Som vanlig fylt av flotte, fargerike bilder!

  SvarSlett
 3. Spennende med nye prosjekter!
  Gleder meg til å se :)

  E l s k e r
  lampen!

  Siw

  SvarSlett
 4. Så lekre bilder! :) Gleder meg til å se flere av ommøbleringen! Håper formen er fin. :)
  Fin kveld til deg!
  klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også