mandag 9. desember 2013

Puter, puter, puter.


Foto: littleredstuga.se  
Veldig søte nyheter fra Fine Little Day/Little Red Stuga er på plass i nettbutikken i kveld, og er uten tvil fine julegaver til snille barn.
Happy/Sad-puta er knallfin, og havner garantert på et barnerom veldig nær meg... ;) Det gjør nok også bjørnen "Bruno", som bare er søt og god (trekkene passer til barneputer på 40x60 cm):"Gran" putetrekk i mange farger er også tilgjengelig. Min nye favoritt er den lysebrune, den står så fint til kobber og messing!
Den alltid like populære varianten i hvitt med sorte trær har jeg nå et begrenset utvalg av på lager, så om du ønsker deg en slik til jul, bør du være kjapp på labben, for her går det unna!

Posten lover levering før jul om pakken er innlevert den 16. desember. Jeg må derfor ha din ordre innen 15. desember om du skal være garantert levering til jul. Hei hvor det går, plutselig er det bare to uker til julefreden senker seg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også