onsdag 14. november 2012

Lotusboller!
Disse bollene har jeg gledet meg til å få inn i butikken, og ventetiden har vært lang. Men som dere vet; når man venter på noe godt, venter man ikke forgjeves. De er så fine!

Det ikoniske "Lotus"-mønsteret er gjenoppstått, men nå i keramikk, som tåler oppvaskmaskin. Mønsteret er designet av norske Arne Clausen, tidlig på 60-tallet, og vi kjenner det igjen fra Cathrineholms store emaljeproduksjon og Grete Prytz Kittilsens emaljerte gryter, boller og kanner.Danske Lucie Kaas har gitt nytt liv til det tidløse designet, og skålene kommer i tre størrelser: liten 12 cm, medium 18 cm og stor 24 cm. Alle størrelser kommer i fem farger: gul, grønn, blå, rød og sort, og leveres i nydelig eske!
Alle farger og størrelser er nå tilgjengelig både på www.fjeldborg.no og på 13 i Tønsberg.


5 kommentarer:

 1. Herlig, Ingrid! Disse bollene er så fine. Min favoritt er faktisk den sorte og hvite.
  Fine novemberdager til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. De er så fine! (Jeg er nå mest glad i originalen, da.) Men jeg synes emballasjen til disse er helt FANTASTISK fin! Jeg burde nesten kjøpe en bare for å ha esken, hihihihi.

  SvarSlett
 3. Aiai, lekre de er !!
  knallfine:))

  SvarSlett
 4. Nydelige! Elsker fargene! må ønske meg til jul!! :-)

  SvarSlett
 5. they look amazing, have to get some

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også