torsdag 23. august 2012

Strand Restaurant // Stabekk
Tidligere denne uka var jeg så heldig å bli invitert til Strand Restaurant på Stabekk. FOR et sted! Jeg må tilbake og dét snart, for jeg var fylt av inspirasjon og smittet av stemningen lenge etter at jeg var vel hjemme igjen.
Både maten (med Tom Victor Gausdal bak spakene er det kanskje ikke så rart at maten er bra), atmosfæren, interiøret og beliggenheten er vel verdt et besøk.
Interiøret er designet av fantastisk dyktige Vigdis Apeland Bergh, kikk inn i hennes imponerende lookbook, her kan man bruke lang tid!Sprengfullt av sjarm og med mange originale detaljer intakt inne i restauranten. Flisene på gulvet er helt nydelige, og jeg er relativt frisk på å male lister i en mørk farge her hjemme... Har et prosjekt i tankene hvor det kunne passe perfekt.

I kafédelen selger de brød, boller, lunsj, kaffe og te. Og en hel del andre fine saker.
Veggfargen i kaféen er helt fantastisk, men jeg ser at ikke helt har greid å fange den på bildet. Dessverre. Dra til Strand og se den selv!


Uteserveringen ligger vendt mot havnen på nedsiden. Så vakkert!


5 kommentarer:

 1. Det så ut som et veldig bra sted, skal til Oslo neste helg så kanskje..:)

  SvarSlett
 2. For et stilig sted! Digger gulvflisene :)

  SvarSlett
 3. Ja, den er så lekker! Vi har hatt fest med jobben der, og jeg kom hjem og ville male alle flater i leiligheten med høyglansmaling:)

  Maten er også veldig bra!

  SvarSlett
 4. Står allerede på to-do lista
  (men du vet jo hvor kjapp jeg er...har jo ikke dukket opp på 13 enda ;)).
  Jeg SKAL dit og gleder meg enda mer nå :)

  Siw

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også