tirsdag 8. mai 2012

Ferie.Å kjenne litt på sommeren sånn før den er ordentlig i gang i Norge, er ikke dumt. Det kan faktisk anbefales. En uke med 11 timers søvn hver natt, intens lesing i bok på en solseng om dagen, ikke bruke sokker, bading, skummende øl, fetaost og tzatziki er heller ikke så dumt.
Ferie er skikkelig digg, og det føles faktisk som om batteriene er ladet. Fint å komme hjem til blomstrende kirsebærtre og en halvmeterhøyt gress i hagen. Som jeg selvsagt gleder meg til å klippe (ikke ironi, jeg digger plenklipping og har funnet ut at det gir meg litt samme følelsen som når jeg maler et møbel).

Også fant jeg akkurat ut at fristen for å bli med på NIB sin utfordring i mai ikke har gått ut, så den skal jeg prøve å hive meg på. Nytt møter gammelt... hele Fjeldborg er jo nytt møter gammelt!

7 kommentarer:

 1. Kvar har du vore? Deilig med sol på kroppen, sommaren i Noreg er så variert at det er greit å få litt solgaranti. Ute er det kaldt og det virkar meir som mars enn mai, men eg håpar det tek seg opp veldig snart. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Det såg deilig ut! Lengter etter vår og sommer..
  Kos deg med hagearbeidet!
  :)

  SvarSlett
 3. Fine feribilder. Takk som deler og inspirerer. jeg lengter selv etter feriedager, men må vente noen uker til før jeg kan tillate meg det. Enig med deg ang. plenklipping. Jeg har det også slik i forhold til maling. Eneste som hindrer meg er:"tidsklemma". Jeg tror jeg kunne ha malt dagen lang, vegger og møbler, men jeg må jo tjene til "livets opphold", derfor forblir det en fritidssyssel. Håper det står bra til med deg. Hilsen Stilleben

  SvarSlett
 4. Happy holiday!

  SvarSlett
 5. Det var en nydelig plass, skjønner godt at du har klart å slappe av der :) hvor er det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har vært på Rhodos i Hellas. Fin øy som man kan "runde" med bil på en dag. Utrolig frodig og grønt på denne tiden:)

   Slett
 6. Ser ut til at dere har hatt en deilig ferie. Det var vel fortjent etter en vanskelig vår.
  Kjøpte forrige Kamille, og skal si du hadde svinget tryllestaven på det kjøkkenet. Gleder meg til nytt nr i morgen med reportasje fra Fjeldborg’en.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også