onsdag 29. juni 2011

Bruktnytt


Se hva jeg har fått i posten i dag! Jeg falt for denne kjolen for leeeeenge siden, på en av mine "runder" på Epla. Greide ikke glemme den, og plutselig, for to dager siden, så jeg den igjen, nedsatt med over 30%. Da tok jeg hintet og slo til! Den er om mulig enda finere i virkeligheten enn på bildene. Er helt forelska, jeg. Og fargene er jo helt meg... Jeg kjøpte den HER og den skal brukes på fredag allerede.


Jeg har vært på skikkelig jentetur med meg selv i dag. Først på bruktbutikken i Stokke (neste gang tar jeg med kamera, for det er en diger butikk!), hvor jeg fant litt av hvert, dog ikke akkurat det jeg var ute etter (gamle stoler til terrassen). Den grønne kakeboksen er fra forrige loppis. Det grønne, påfuglbroderte stoffet er visst egentlig et sengeteppe. Men jeg skal nok bruke det som duk. Tallerknene med turkis kant er fra Egersund og kostet 2,- stk! (Jeg må legge til at denne spottprisen ikke er representativ for resten av prisene i denne butikken, da feks møbler er høyt priset).
Videre gikk ferden til Gjennestad hagesenter. Halleluja, for et hagesenter. Både fantastisk rose, lavendel, oppstammet margeritt og kaprifol ble med i kurven.
Også har jeg brukt alle skattepengene på ny vaskemaskin. Den gamle sa takk for seg i går kveld.

Puh, nå skal jeg på med forkle og lage marengs til pavlova. Tester ny oppskrift, spennende!

Fin onsdagskveld!

15 kommentarer:

 1. Ah, dette var et innlegg å bli glad og inspirert av! Tror jammen jeg må prioritere bruktbutikker i helga selv. Supernydelig duk, så mange fine ting. Og så kake på toppen av dette.
  ps. mine skattepenger gikk til ny bil... sukk.

  SvarSlett
 2. I love Your blog! Kiss from Poland

  SvarSlett
 3. Wow! Så flotte bruktkupp!!! Tekstilen med påfugltrykk var jo bare helt nydelig! Og kjolen er jo bare skjønn, kan tenke meg den er ennå finere i virkeligheten ja. Lykke til med baksten, luftig pavlova er jo nesten en kunst:) Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 4. Tidi, fint du likte kjolen. Veninnen min sier alltid til meg at produktene er finere i virkeligheten enn på bildene. :))

  SvarSlett
 5. Legge ut bilde av deg med kjolen? :-)

  SvarSlett
 6. Hvor skøn en kjole du har fået! Kan godt forstå, at du er glad.
  Vil også lige sige tak til dig for en helt fantastisk fin blog, som jeg nyder at følge.
  God aften!
  Knus Solsikke

  SvarSlett
 7. For noen flotte shoppingkupp på en og samme dag da. Har hørt om den butikken i stokke, men ikke kommi meg dit ennå, var på loppis på helgerød i helga jeg men der var de ikke særlig billige, men my artig likevel da. Gjennestad ja, en drøm å besøke det gartneriet:)
  klem Anki

  SvarSlett
 8. Hei Ingrid
  Takk for sist, koselig å se deg igjen!
  Nå ble jeg forøvrig alvorlig forelsket også! Den kjolen var helt helt outstanding!Skjønner godt du ikke klarte glemme den, for det hadde ikke jeg klart heller. Du blir kjempefin fredag!
  God natt og fin morgendag!Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 9. Den så virkelig fin ut!.. skulle så ønske jeg var istand til å lage noe så fint ( eller få "rotet meg til" å finne og faktisk få bestilt noe lignende:)) Jeg skal også på en bruktbutikk runde i morgen, har en fridag for første gang på lenge, og da er en slik runde obligatorisk.. Takk for sist forresten, hyggelig å treffe deg:)

  SvarSlett
 10. Hold op hvor er den kjole skøn. Kan godt forstå du ikke kunne glemme den:-)

  SvarSlett
 11. Heisann! Her var det mye fint!! :) Grønt er skjønt! Og for en nydelig kjole!!

  Ha en fin dag! :)

  Hilsen fra Kathrine!

  SvarSlett
 12. Fytti Ingrid, så nydelig den kjolen var!!

  Ja, på Epla gjemmer det seg mange skatter. Jeg oppdager så mye nytt og fint hver gang noen viser ting de har kjøpt der...

  Av bruktskattene dine er favorittene mine fatene fra Egersund og kakeboksen. Nydelige visuelle godbiter. De fatene hadde sikkert vært kule hengt på veggen også med familiebilder eller tekst inni. En bokstav på hver med vakker tapet hadde sikkert også hvert nydelig. Eller rett og slett bare brukt de til mat..hi..hi..Sorry, hodet mitt løper avgårde for meg av og til ;)

  Deilig hælg og fin sommer te dæ! Klæm Siw

  SvarSlett
 13. Så mye fint. Blir rent misunnelig her jeg sitter. Lykke til med marengsen(kanskje litt seint å si, men pytt sann...).
  God hælj!
  Klem fra Caza

  SvarSlett
 14. åhh.. nydelig fangts! Norgesglass får man jo aldri nok av :)

  SvarSlett
 15. lovely dress!
  I like vintage


  hugs Conny

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også