onsdag 11. mai 2011

Nominert!


For en fantastisk overraskelse som ventet på meg da jeg kom hjem i går kveld: nominert til beste trendblogg av NIB! Og jeg er jammen i godt selskap. Alle mine norske favorittblogger er nominert, så det er skikkelig tøff konkurranse.
Nominasjonen henger i hop med GLANSdagen som Norske Interiørblogger arrangerer 25. juni på Gamle Logen i Oslo. Opprinnelig passet ikke denne datoen for meg, da selveste Fjeldborgmannen fyller 30 år to dager før, og vi planla fest påfølgende helg. Nå utsetter vi festen en uke (av flere grunner), og jeg melder meg på til GLANSdagen!
Det blir spennende og litt skummelt å møte så mange medbloggersker på én gang, men heldigvis arrangerer verdens søteste Kaspara et før-møte hos seg lørdag 21.mai, og dit skal jeg såklart! Kom du også da, vel!

Dagens bilder er fra hagen, som virkelig er i ferd med å springe ut i full blomst. Det passer fint, for det er stort sett her vi oppholder oss om kveldene. Terassen er i ferd med å ta form, og det er så gøy! Verdens flinkeste mann hamrer og skrur til sola går ned, og jeg gleder meg til å ta fatt på beising og innredning. I mellomtiden har jeg nok å henge fingrene i inne, og nå skal jeg ta på meg malebuksa og bli ferdig med listmalingen! Forresten må jeg si tusen takk for alle innspillene deres angående døra i hallen! Dere er skjønne. Jeg blir nok å male døra hvit, men ikke nå. Lar den stå slik til jeg blir lei!

Fin onsdag til deg!

11 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye!!! VELFORTJENT!! :)

  SvarSlett
 2. ...En stor gratulasjon til deg fra meg!!
  Og takk til deg som er en av mine store inspirasjons kilder her i blogg-land. Det har du vært lenge før jeg begynte å blogge..

  TAKK :)

  SvarSlett
 3. Grattis, vad spännande! :-)

  SvarSlett
 4. Heisan Ingrid
  Så kjekt å høre at du kommer til meg den 21.! Og gratulerer så masse med nominasjonen, det ante meg vet du! Bloggen din er en av mine absolutte favoritter.
  Hvor er solen i vår by i dag tro???
  Ha en fin dag uansett sol eller ikke!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Om Fjeldborgmannen fyller 30 to dager før Glansdagen (det som er ille er at jeg nok har litt for mye anatomi inkludert i utdannelsen min - så jeg kan ikke rå noe for at jeg må smile en smule over valg av tittel på dagen) - men jo - i så fall må Fjeldborgmannen fylle 30 når jeg fyller 40. For jeg blir 40 to dager før den 25. juni ;). Skulle heller blitt 30 kanskje - men 40 er ikke så ille det heller. I Sandefjord er det jo høytidsdag med stengte butikker og greier - for jeg har feiret dagen min der nede noen ganger.

  Gratulerer med nominasjon ;). Superdupervelfortjent ;).

  SvarSlett
 6. Nina: Hehe, jeg smiler også litt av valg av tittel på denne dagen!
  Og helt riktig, min mann fyller på St Hansaften, så han får alltid raketter på bursdagen sin, når vi feirer her hjemme i fjorden. Fine tradisjoner her i byen!

  SvarSlett
 7. Hei - gratulerer MASSE med nominasjonen - du har en så fin blogg - fargerik og som gjør glad:)

  God kveld til deg fra Bente.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med nominasjonen og kos deg i hagen :) Koselig når den våkner til liv igjen ;)

  SvarSlett
 9. Gratulere så mye - vel fortjent :)

  SvarSlett
 10. Herlighet - det er dønn fortjent! Kos deg med nominasjonen og gratulerer så mye :-)

  SvarSlett
 11. Du er jo en stor inspirasjonskilde så det er velfortjent ♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også