onsdag 16. februar 2011

Knapper og glansbilder

Posten bringer stadig vekk pakker med mitt navn på. Ikke dumt, altså. I går og i dag har det landet både stoff (kjøpt på Ebay) som får hjertet til å banke litt ekstra hardt, og skilt fra Ramsign i Fjeldborgen.
Jeg var jo så heldig å få lodde ut et slikt skilt rett før jul, og dermed vanket det jammen ett på meg også. Nå er det altså offisielt at vi har tatt hverandres etternavn... skjemaene er ikke sendt inn riktignok, men nå som det står nytt navn på døra, klarer vi kanskje å somle oss til det (vi har jo bare vært gift i ett år og 8 mnd... kremt).

Har lekt litt med tapet og florabilder, og er nesten forelska i kombinasjonen. Dessuten er det gøy (og noe vanskelig) å sy i papir. Skal lete opp noen fine rammer i bruktbutikken og sende spraymalingsmesteren ut i bua, så de får knall innramming også.

Knapper er i grunnen ikke det jeg har mest av. MEN jeg liker knapper, og skulle gjerne hatt fler. Hos Perlehuset har de enorme mengder knapper, og til butikken hører det også en blogg, nemlig Perleposten. Skulle du også ønske deg flere knapper, så har 
Perleposten et snedig knappegalleriprosjekt gående, 
hvor du kan vise hva du oppbevarer knappene dine i, og være med i trekningen av et knappegavekort på hele 1000,-!
Jeg skal iallefall være med...


PS. Flinkeste mannen har laget ny header til meg. Er så fornøyd!

19 kommentarer:

 1. Makan! Tapet og flora funker som fjell det :-) Headeren var veldig søt forresten!

  Klem fra Mollie

  SvarSlett
 2. Åhhh heldige du som har mann som kan lage header. Den var kjempefiiin! Jeg skal også få meg en etterhvert. Gidder bare ikke å slenge opp en halvdårlig en, mens jeg venter på å finne den perfekte ;) Vell, vell....vi får se hva det blir...

  De skiltene er kjempetøffe! Jeg sikler....

  Apropo knapper...vet du hva jeg gjorde...jeg stakk innom dagsenteret for eldre og snakket med ansvarlige. Så spurte hun damene for meg om de hadde noen knapper hjemme, og det hadde de jo. Digresjon...Jeg kan se for meg mormor hvordan hun tok vare på alt og ingenting ble kastet. Da jeg stakk innom neste gang, fikk jeg med meg en stooor pose med knapper hjem. Kanskje du skal ta en telefon til ditt lokale dagsenter ;) De har sikkert tonnevis med retrostoffer liggende også...Fin kveill te dæ fra mæ :)

  SvarSlett
 3. SÅ herlig med knapper og glansbilder. Jeg elsker den kombinasjonene med stoff, papir og søm. Jeg vært mye inne hos Dottie Angel og fått masse inspirasjon. (Du kjenner Dottie Angel, ikke sant...?) Har startet et lite veggbildeprosjekt selv. Men stoff, papir, håndbrodering og blonder. Det blir så gøy og personlig.

  Herlige bilder du viser. Blir alltid så glad av å "komme på besøk" hos deg.

  Ha en god natt og drøm søte drømmer.
  klem

  SvarSlett
 4. Så herlige bilder. Det stoffet var bare nydelig. Jeg har kjøpt pakker med knapper fra Panduro. Der har de en god pakke med mange knapper i forskjellige fargetoner til ca 100 kr for hele pakken. JEg synes disse er helt geniale. Er ikke så ofte en finner to like, men jeg synes ulike knapper er sjarmerende.

  SvarSlett
 5. Så herlige bilder. Det stoffet var bare nydelig. Jeg har kjøpt pakker med knapper fra Panduro. Der har de en god pakke med mange knapper i forskjellige fargetoner til ca 100 kr for hele pakken. JEg synes disse er helt geniale. Er ikke så ofte en finner to like, men jeg synes ulike knapper er sjarmerende.

  SvarSlett
 6. Søte pus, fine stoffer, morsome bilder, deilige knapper, stilig header!

  Knappehuset var nytt for meg, moro med konkurranse!

  Ha en finfin dag!

  Kram

  SvarSlett
 7. flott stoff og nydelig header!

  SvarSlett
 8. Åh, så mange fine bilder!
  Veldig stilig med bildene du har sydd!! Blir nok helt perfekt i gamle sprayede rammer :)

  SvarSlett
 9. Hei, bare lurer på hva du søker på på Ebay for å finne de nyyyydelige stoffene?! Har prøvd å finne noe liknende, men har ikke klart det. Blir takknemmelig for noen hint!Hilsen Therese :)

  SvarSlett
 10. Å, for noen herlige farger. Her er det strålende solskinn, og fargene her passet perfekt til solskinnsstemningen jeg er i nå Ü Du har en utrolig inspirerende blogg!

  SvarSlett
 11. Gul og pink. Guf!!!

  Glædelig torsdag.
  Kirsten

  SvarSlett
 12. Så härliga bilder och katten är så vacker!

  SvarSlett
 13. Så utrulig herlige bilder! Kanskje eg også må ein tur på stoffjakt...det er berre det at stoffa har ein lei tendens til å hope seg litt opp her hos meg, samme kor inspirert eg blir av dei! Ein vakker dag skal eg sy masse-masse! ;)

  Kosar meg med bloggen din!
  Håpar du får ei fortreffeleg helg! :)

  SvarSlett
 14. Så fin header du har fått nå...kommer litt i vårstemning av den jeg. Kanskje på grunn av den fine fargen. Nydelige bilder:-)

  SvarSlett
 15. Nydelige bilder og farger!*smil*

  Jeg har knappedilla ..elsker vintage knapper...men tar gjerne med en ny eller to i samlingen også...hihi..

  Laget jo et knappeinnlegg her om dagen også...*smil*
  Takker for tipset om konkurransen, tror nok jeg må deltaq der altså...!

  Ønsker deg og dine en god kveld!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 16. Finfine greier :)

  Og gratulerer med kjempefin header!

  SvarSlett
 17. Tusen takk for at du nevnte knappeglass saken vår!
  Hilsen
  Perlehuset

  SvarSlett
 18. Kjempefin ny header. Stoffene er bare til å besvime av, heldige deg. Ha en fin helg videre...klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også