torsdag 27. januar 2011

Retrospion og stylish bloggerSjekk ut den søte lille smørsmelteren jeg har fått (ikke se på de skitne grytevottene, de går visst rett i maskinen...)! Også rød med hvite prikker, da gitt.
Svigermor er blitt rene pusheren av skatter som dukker opp i Fjeldborgen om dagen. Både den gulgrønne stolen, maleprosjektet i kjelleren og min forrige stoffskatt, er det hun som står bak. I går fikk jeg attpå en mms med bilde av et herlig grønt retrosengetøy hun hadde snust seg frem til på bunadkurs! Fint med en helt egen retrospion altså.
Stoffene til venstre er fra Kaspara. Fiiiine! Stoffinnsamlingen er på ingen måte over ennå. I dag fikk jeg nydelig Libertystoff i posten. Jeg er nemlig hooked på ebay. Farlige greier. Gøye greier. Og ikke så altfor dyre greier. Jeg sov i fotolyset i stad, så bilde kommer senere.

Den siste tiden har jeg vært så heldig å få tre "stylish blogger awards" fra forskjellige blogger. Veldig hyggelig, men det tar jo litt tid å skrive åtte ting om seg selv, noe jeg jo også har gjort tidligere... (klikk på utfordringer under etikettene mine, så dukker de forrige opp).
Sjekk ut hva damene som har sendt meg awarden sier om seg selv: UllaMette Kathrine, og Jill.  Tusen takk!

Vel:
1. Jeg blir veldig sint når jeg er sulten. Lavt blodsukker er ingen god ting for meg.
2. Akkurat nå er jeg hekta på siste sesong av Californication. Crazy serie!
3. Har innsett at vintersport ikke ligger for meg. Har faktisk en litt deformert venstre rumpeball som bevis på at jeg ikke mestrer snowboard.
4. Da jeg var liten likte jeg ikke å si hei. Kan ikke ha vært særlig stas for mamma...
5. Jeg har akkurat begynt på Knausgårds "Min kamp", bind 4. Tenker som han skriver for tiden. Litt slitsomt, men litt fnisete også. Liker lange historier!
6. Noe av det kjipeste jeg vet er herming. Å bli inspirert er fint og flott og noe vi alle behøver, men kopiering og gammeldags herming er bare kjipt. Kan bli sinna langt inni magen av sånt.
7. Jeg fikk paragliding i "gave" på utdrikningslaget mitt. Det var et herlig kick, og jeg skulle gjerne gjort det igjen!
8. Da mannen kom hjem fra London for et par uker siden, hadde han vært i stor sportsbutikk. Og kjøpt en neseklype til meg! Hehe. Ble faktisk ganske glad, for jeg må holde meg for nesa under vann... Kanskje jeg tør å stupe litt til sommeren? (Ser du ei dame med neseklype på stranda, er det antagelig meg).

Jeg vil ikke velge ut noen å sende den videre til denne gangen, sier bare at den som føler seg kallet til å dele litt høyst triviell informasjon om seg selv, herved er utfordret til nettopp det.

5 kommentarer:

 1. Svigermødre som plukker med seg skatter er fine å ha :) Hærlig smørsmelter og nydelig stoffer...

  SvarSlett
 2. Hei=)

  Så flott med en egen retrospion! =) Nydelige stoffer og superskjønn smørsmelter=) Takk for titten =)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder blir så glad når jeg ser de. og så heldig du er som har fått deg en retrospion. Det er det ikke mange som har.
  Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 4. Nå fikk jeg gode barndomsminner. Vi hadde nemlig en sånn en når jeg var liten. Den var fast på bodert når vi hadde "smørsaus" (ikke fullt så gode minner :))
  Håper du føler deg bedre. Jeg runder nå 14 dager i sengen med influensa som nå har satt seg som lungebetennelse...phuuu...jeg som ikke blir syk...hmmm

  Gleder meg til å bli frisk og rask for da skal jeg kjøpe masse blomster og vaske ned hele huste, og male ferdig vegger....ja, du vet følelsen ;)
  Håper vi treffes om ikke så lenge og hils den snille mannen din.
  Stor klem Jeanette

  SvarSlett
 5. Så herlig å høre at andre også blir "sint" når man er sulten. Kjenner meg også igjen med herming. Første man har opphavsrett spør du meg:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også