fredag 11. september 2009

Lene Toni KieldNyyydelig tapet, som jeg vil ha på vårt fremtidsbad. Badet er liksom husets ankepunkt hos oss: det er lite, det er uten vindu, uten badekar og sist men ikke minst, det er uten toalett! Hihi, det er heldigvis ikke så ille at vi har utedo, vi har toalett nede i 1. etg, men det er ikke spesielt praktisk. Gammelt hus er veldig koselig og jeg ville aldri byttet det ut, men det er jo noen ting jeg kunne greid meg uten... Nytt bad står derfor øverst på lista mi, dyrt og urealistisk akkurat nå, men om to år kanskje? Da skal vi slå ut en vegg og få stort deilig bad med Lene Toni Kield sin tapet på veggen, blanke "metro" fliser, rullestein i dusjen og høyglanset panel i skjønn forening.
Om to år har jeg sikkert lyst på noe helt annet, men det er jo så deilig å drømme litt!3 kommentarer:

 1. Hei igjen Ingrid!
  Nydelig tapet! helt til å drømme seg bort i et duftende badekar :)
  - liker også kjolen din i forrige innlegg :)
  God helg!

  SvarSlett
 2. Koselig å høre fra deg på bloggen min :)
  ha en riktig fin kveld!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så hyggelig med kommentar!
  Måtte smile og nikke av t-skjorte og retrostoffprosjektet ditt! Jeg har nemlig et lignende prosjekt jeg har klødd meg i hodet over. Plutselig så også jeg fryd+design's barnevariant og etterpå Kasparas voksenløsning. Eureka, tenkte jeg! Men mye blir ved tanken. Har ikke satt det ut i live, slik som deg og Kaspara enda. Kanskje må kveldene bli eeenda mørkere og eeenda lengre?
  :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også