søndag 7. juni 2009

Stue med smak av sommer


Ny pute! Elsker den!


Huset er ryddet og vasket i helgen, og forberedt til en ny uke med intens innspurt i bryllupsføljetongen vi utsetter oss selv for i disse dager. Deilig å ha heimen i stand til uka som kommer... Det går i ett og i dag har jeg prøvd frisyre og fått lakket en lillefingernegl som prøve, hihi. Mamma har sydd fast en detalj på kjolen, og heldigvis ser alt ut til å bli superfint, gleder meg!! Nok sagt om bryllup...
Putoman som jeg er, endte jeg opp med to nye puter i uken som gikk. Ringte umiddelbart husfar etter hjemkomst med stooor pose fra Kremmerhuset... og 50%salget på BikBok (han satt i bilen fra møte i Oslo) for å bekjenne mine synder. Skulle jo ikke egentlig kjøpe noe nytt nå rett før bryllup og alt. Han tok det veldig fint, så heretter varer ærlighet lengst, slutt på gjemsel av nyanskaffelsene, for så å snike dem på plass litt etter litt (fungerer i praksis dårlig uansett, for jeg blir jo en smule entusiastisk... spesielt over nye puter).
Nå skal jeg kose meg med kald Tuborg og flikking på tale, fin kveld til alle!

2 kommentarer:

 1. Så fin blogg du har!! Mye lekkert her..mange fine puter i sofaen din!! Masse lykke til med bryllupsforberedelsene og skriving av tale...var i et bryllup der brudgommen var så rørt at talen ble meget kort....sååå søtt!!
  Ha en super ukestart!!

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en god uke :) lykke til med innspurten - vet du har jobbet mye så det blir nok et nydelig bryllup!
  Fine bilder fra huset deres også - den runde hvite og lilla puta fikk jeg veldig lyst på :D superfin!
  Hilsen Hilde Iren

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også